Bolu’da yeni mezun genç kız hayatını kaybetti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden Haziran ayında mezun olan Ece Şengül, geçirdiği kaza sonrası komaya girdi ve 20 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Bolu’da yeni mezun genç kız hayatını kaybetti

Olay, 21 Haziran’da Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 2024 yılı mezunu Ece Şengül (22), kullandığı elektrikli scooterdan dengesini kaybederek düştü. Düşme esnasında ağzındaki sakız nefes borusuna kaçtı.Koma halinde hastaneye kaldırılan genç kız, 20 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Ece Şengül'ün kısa süre önce Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun olduğu ve Kurban Bayramı tatili nedeniyle anneannesini ziyaret ettiği öğrenildi.

ÜNİVERSİTEDEN TAZİYE MESAJI

22 yaşında hayatını kaybeden Ece Şengül için BAİBÜ bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadeler yer aldı: "Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü 2024 yılı mezunu Ece Şengül'ün geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ise sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: Bolu express