Bomba gelişme: Mehmet Açık İzmit Belediyesi’ni bıraktı

Bomba gelişme. Bu kentte Kocaelispor ve spor dendiği zaman akla gelen isim Mehmet Açık, İzmit Belediyesi’ni bıraktı

Bomba gelişme: Mehmet Açık İzmit Belediyesi’ni bıraktı

Bu kentte Kocaelispor ve spor dendiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan Mehmet Açık, 2,5 aydır gönüllü olarak İzmit Belediyesi Spor Kurulu yöneticiliği görevinde bulunuyordu. Ancak bugün Açık, yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

“BOŞUNA KOLTUK İŞGAL ETMEK”

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Mehmet Açık, “Yaklaşık 2,5 aydır gönüllü olarak sürdürdüğüm İzmit Belediyesi Spor Kurulu yöneticiliği görevimde bugüne kadar arzu ettiğim çalışmaları yapamadım. Mevcut şartlarda da bu çalışmaları yapamayacağımı gördüğüm için boşuna koltuk işgal etmemin bir anlamı olmadığına karar verdim ve bugün itibariyle bu görevimi bırakıyorum. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AÇIK KIRGIN

Öte yandan Mehmet Açık’ın geçtiğimiz günlerde dizinden ameliyat olduğu öğrenildi. Seçim sürecinde Başkan Hürriyet için birçok çalışma yapan ve mücadele eden Mehmet Açık, özellikle ameliyat sürecinde Başkan Hürriyet’in bir geçmiş olsun dememesi ve seçim sürecinin ardından diyalogların kesilmesi nedeniyle böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

Kaynak: Gamze Karaaslan