Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bomba İddia: Metin Akpınar Oğlu Mu Var? İkiz Kızlarının Ardından 3. Çocuk İddiası

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden usta oyuncu Metin Akpınar’ın ikiz kızlarının ardından bir de oğlu olduğu iddia edildi. 35 yıl sonra ilk kez baba olan Metin Akpınar’ın Duygu ve Sevgi adındaki ikiz kızlarının ardından bir oğlu olduğu iddiası gündem oldu. Peki, Metin Akpınar kaç çocuğu var? İşte yanıtı..

Magazin dünyasının en çok

62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan ve usta oyuncu Metin Akpınar haberlerine bir yenisi daha eklendi. Evlilik dışı ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar cephesinde bir iddia daha ortaya atıldı. 62 yıllık evliliğinde hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar’ın ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu ardından bir de oğlu olduğu iddia edildi. Flaş detayın ortaya çıkmasıyla vatandaşların Metin Akpınar çocukları, Metin Akpınar filmleri, Metin Akpınar kaç çocuğu var, Metin Akpınar vikipedi, Metin Akpınar kızı, Metin Akpınar basın açıklaması, Metin Akpınar çocuğu var mı araştırmaları sıklaştı. İşte magazin dünyasında bomba etkisi yaratan Metin Akpınar oğlu detayları..

METİN AKPINAR İKİZ KIZLARI

Magazin dünyasının günlerdir konuşulan ismi usta oyuncu Metin Akpınar 82 yaşında baba oldu. 35 yaşında ikiz kızları olduğunu öğrenen Metin Akpınar sosyal medyayı salladı. DNA sonuçlarının ardından ikiz kızları olduğu mahkeme kararıyla tespit edilen Metin Akpınar gelişmelerine bir yenisi daha eklendi. Duygu ve Sevgi adında ikiz kızları olan Metin Akpınar’ın bir de oğlu olduğu iddia edildi. Tek gecelik ilişki sonucunda dünyaya gelen ikiz kızları hakkında açıklama yapan usta sanatçı Metin Akpınar, “36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim. Aramızdaki bağı resmiyete kavuşturmayı tercih ettiler. İtirazım olmadı ve kamuoyunu meşgul eden dava süreci başladı. Bu dava sırasında davayı zora sokacak herhangi bir çabam olmadı. Hukuki prosedürler tamamlandıktan sonra 13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu, benim nüfusuma geçti, hukuki işlem tamamlanınca kardeşi de geçecek. Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar’ı üzdüğüm için özür diliyorum” demişti.

METİN AKPINAR OĞLU MU VAR?

Duygu ve Sevgi adında ikiz kızları olduğu öğrenilen usta sanatçı Metin Akpınar’ın bu kez de bir oğlu olduğu iddiası geldi. Bomba etkisi yaratan haberin ardından Metin Akpınar çocukları araştırılmaya başladı. Sanatçı Onur Akay’ın bu iddiasını duyanlar şok oldu. Metin Akpınar’ın bir de oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay, “Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin’in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor” dedi.