Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BORAC BANJA LUKA VE PAOK CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta? 

Borac Banja Luka ve PAOK karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Borac Banja Luka ve PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar… 

Borac Banja Luka ve

Borac Banja Luka, son dönemlerde inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Bosna Ligi’nde (BOSN) oynadıkları maçlarda Tuzla City’ye karşı aldıkları 6-2’lik galibiyet ve Igman’ı 4-3 yenmeleri, hücum gücünün yüksek olduğunu gösteriyor. Ancak Zrinjski’ye karşı 1-0 ve Zeljeznicar’a karşı 2-1 kaybetmeleri, savunma hattında sorunlar yaşadıklarını ortaya koyuyor. 

Hazırlık maçlarında (HAZ) Celje ile 2-2 berabere kaldıktan sonra, UTA Arad’ı 2-1 ve Hunedoara’yı 2-0 yenerek toparlanma sinyalleri verdiler. Şampiyonlar Ligi (ŞMP) eleme maçlarında Egnatia’ya karşı 1-0 galip gelmeleri ve rövanşta 2-1 kaybetmelerine rağmen PAOK karşısında 3-2’lik mağlubiyetle, yüksek seviyeli rakiplerle başa çıkmakta zorlandıklarını gösterdiler. 

Yaklaşan maçlarda (BOSN) Sloboda Tuzla ve S.Doboj ile karşılaşacak olan Borac Banja Luka’nın, ligdeki durumunu daha iyi bir seviyeye çekmesi için bu maçlardan alacağı sonuçlar büyük önem taşıyor.  

PAOK, son dönemde istikrarlı bir performans sergiledi. Yunan Ligi’nde (YUN) Lamia ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, AEK Atina’yı 3-2, Olympiakos’u 2-0 ve Panathinaikos’u 4-1 yenerek, güçlü rakipleri karşısında önemli galibiyetler elde ettiler. Aris’i 2-1 yenerek seriyi devam ettirdiler. 

Hazırlık maçlarında (HAZ) AEK Atina’yı 2-1 yenmelerine karşın, Hibernian’a 1-0, US Gilloise’e 2-1 ve Vitesse’ye 2-1 kaybetmeleri, hazırlık sürecinde bazı eksiklikleri olduğunu gösteriyor. Şampiyonlar Ligi (ŞMP) eleme maçında Borac Banja Luka’yı 3-2 yenerek moral buldular. 

PAOK, Yunan Ligi’nde (YUN) Panserraikos ve Panaitolikos ile oynayacağı maçlarda da galibiyet serisini sürdürerek ligde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Bu maçlardan alacakları sonuçlar, sezonun geri kalanı için belirleyici olabilir. 

Her iki takımın da son dönemdeki performansları, gelecekteki maçlarının nasıl şekilleneceğine dair ipuçları veriyor. Borac Banja Luka’nın savunma sorunlarını çözmesi ve PAOK’un hazırlık sürecindeki eksikliklerini gidermesi, başarılı bir sezon geçirmeleri için kritik önem taşıyor. 

BORAC BANJA LUKA VE PAOK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Borac Banja Luka ve PAOK maçıyla devam ediyor. Borac Banja Luka ve PAOK Karşılaşması 22.00’da yayınlanacak.   

MUHTEMEL İLK 11’LER:     

Borac Banja Luka  

Damjan Shishkovski, Jurich Carolina, Dino Skorup, Bart Meijers, Sebastian Herrera, Enver Kulasin, Jovo Lukic, Zoran Kvrzic, Stefan Savic, Srdjan Grahovac, David Vukovic 

PAOK  

Dominik Kotarski, William Troost-Ekong, Rahman Baba, Joan Sastre, Konstantinos Koulierakis, Thomas Murg, Stefan Schwab, Magomed Ozdoev, Kiril Despodov, Taison, Brandon