Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Böyle bir para kazanma şekli görülmedi! KOÜ öğrencileri şaşkın

Üniversite tercih sonuçları açıklanması sonrasında Kocaeli Üniversitesi’ni tercih eden öğrenciler “umuttepekou” isimli gruba ait olan “Kocaeli Üniversitesi 2024 Girişliler” isimli Whatsapp sayfasına giriş için ücret istendiğini iddia ettiler.

Üniversite tercih sonuçları açıklanması

Milyonlarca genç için üniversite tercih dönemi sonlandı ve okullara yerleşildi. Her üniversitenin bağımsız girişimle açılan ve okula girilen ‘yıl’ başlıklı Whatsapp grupları bulunurken, bu gruplar öğrencilerin kaynaştığı ve yardımlaştığı gruplar olarak bilinmekte.

ÜCRETLİ GRUPLAR

Kocaeli’de ise bu durumu fırsat bilen “umuttepekou” isimli sosyal medya sayfası, Kocaeli Üniversite öğrencilerinin ilgini çekebilecek ‘gruplar’ oluşturup, bu gruplara girişi ücretli yaptı. Sosyal medyada bu duruma tepki gösteren bir kullanıcı, “Kocaeli Üniversitesi 2024 girişliler grubu için 75 liralık ücret istiyor yetmiyor bölümümle alakalı grup için 50 lira daha istiyor bu normal mi sırf para yüzünden kaynaşamadım insanlarla?” diyerek tepkisini gösterdi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Daha nekadar bu öğrencilerimiz bu sistemden zarar görecek,istedikleri gibi okuyamayıp yetmezmiş gibi birde her türlü zorluklarla karşılaşıyorlar ,nerde bitecek yavrularımızın önlerine çıkan engeller ,ve en önemlisi umutsuz gelecek kaygısı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?