Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Böyle kredi desteği görülmedi! Masrafı yok, faizi düşük… Günde 116 TL ödeyen 20 bin TL’yi cebine koyacak!

Uygun kredi paketleri ile son dönemlerin en dikkat çeken bankaları arasında yer alan ON Bank, son olarak düşük faizli ihtiyaç kredisi paketi ile gündeme geldi. Banka, dibe çekmiş olduğu faiz oranı ile tüketicileri şaşkına çevirirken sektörde damgasını vurmayı başardı.

Uygun kredi paketleri ile

Dijital bankacılık sektörünün hızla geliştiği şu günlerde milyonlarca tüketici de bankacılık tercihlerini bu sektörden yana kullanmaya başladı. Masrafsız kredi hizmetleri ile dikkat çeken ayrıca şubeleri olmadığı için giderleri de diğer bankalara göre çok daha düşük olan bu bankaların uygun faiz fırsatı sunuyor olmaları da tüketicileri bir hayli cezbetti.

Gıdadan eğitime kadar temel ihtiyaç alanlarında dahi gözlenen yüksek oranlı zamlardan ötürü yeni dönem maaşlarını dahi görmeden harcamak durumunda kalan tüketiciler, bu süreçte eşe dosta borçlanmaktansa dijital bankaların uygun faizli kredi kampanyalarını yakın takip altına almaya başladı. Bu kapsamda son dönemlerin en çok tercih edilen bankalarından olan ON Bank, düşük taksit beklentisi içinde olan tüketiciler için kesenin ağzını açmış olduğunu müjdeledi. Banka, halen başvurulara açık olan avantajlı kredi kampanyasının tüm ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

ON BANK’TAN 20 BİN TL’YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ FİNANSMAN DESTEĞİ

Burgan Bank’ın şubesiz bankacılık kolu olan ON Bank, bütçe desteğine ihtiyaç duyan milyonlarca tüketicinin yüzünü güldürecek bir açıklamada bulundu. Aylardır kredi ürünleri kapsamında tüketicilere düşük faiz garantisi sunan ON Bank, yeni bir kampanya için daha başvuru ekranlarını erişime açmış olduğunu bildirdi.

Nakde ihtiyaç duyan tüketiciler için düzenlemiş olduğu yeni kredi kampanyası kapsamında faizi 0,98’e kadar çektiğini belirten ON Bank, bu faiz ve 6 ay azami vade karşılığında 20 bin TL’ye kadar kredi çekilebileceğini bildirdi.

ON BANK DİJİTAL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU DETAYLARI

Burgan Bank’ın dijital bankası ON Bank tarafından yüzde 0,98 faiz ile duyurulmuş olan 20 bin TL’lik kredi fırsatından yararlanmak isteyen tüketiciler, bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı ekranı üzerinden başvuru oluşturabilmektelerdir.