Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Vasfi Aşçı

Böyle olur Kobaş’ların cemiyeti!

Bir erkek çocuğu için hayatın en önemli dönüm noktalarından biri olan sünnet töreni, büyüme ve olgunlaşma sürecinde yaşanan özel bir anıdır. Karate spor vesilesi ile 40 yıla yakın bir zamandır tanıdığım değer verdiğim kıymetli Uğur Kobaş hocamızın oğlu Kuzey Kobaş’ın sünnet düğününe iştirak ettim. Kendilerinin yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürleri ilettim.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Türkiye Akdeniz Avrupa Dünya Karate Federasyonları Hakem Üyesi ve ASKF Başkan Yardımcısı Uğur Kobaş ile Beden Eğitimi Öğretmeni eşi Berrin Kobaş, oğulları Kuzey Kobaş’ın sünnet cemiyetini Serdivan Moon Davet Salonu’nda gerçekleştirdi. Spor, iş, siyaset, medya, muhtar, askeri ve esnaf camiasından çok sayıda tanınmış ismin katıldığı tören, büyük bir coşkuyla kutlandı.

KATILIMCILAR ARASINDA ÖNEMLİ İSİMLER VARDI

Kuzey Kobaş’ın sünnet cemiyetine; TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, MHP MYK Üyesi ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, CHP GİK Üyesi Ecevit Keleş, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Engin Kahraman, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kıyak, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, RATED Başkanı Remzi Adıyaman, CHP Sakarya İl Başkanı Oğuzcan Curoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sungur Mehmet Yeni, Sakarya Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Orhan Bayraktar, Hendek eski Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Geyve eski Belediye Başkanı Metin Atalay, Erenler eski Belediye Başkanı Rahmi Şengül, Pamukova eski Belediye Başkanı Güven Ovün, Sakarya Abhaz Derneği Başkanı Oral Kobaş, SATSO Belediye Meclis Üyeleri Adem Bilgen, Behlül Bayrak, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, DP GİK Üyesi Ali Dünya ve DP Parti Sakarya İl Başkanı Zafer Adalet gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca Kobaş ailesinin uzak ve yakından gelen dost ve akrabaları da bu özel günü paylaşmak için hazır bulundu. Düğüne gelemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, yolladığı telgrafı ile tebrik etti.

DUYGUSAL VE EĞLENCELİ ANLAR BİR ARADA

Kuzey Kobaş, annesi Berrin Kobaş ve babası Uğur Kobaş’ın ellerini tutarak davetlilerin alkışları arasında salona giriş yaptı. İlk dansını annesiyle yapan Kuzey, babasıyla da Zeybek oynadı. Tören boyunca çocuklar için çeşitli animasyon gösterileri düzenlendi ve davetliler çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Kuzey Kobaş’ın sünnet cemiyeti hem duygusal hem de eğlenceli anlarla dolu bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı. Kuzey Kobaş’ın Annesi Berrin Kobaş ve babası Uğur Kobaş uzaktan, yakından gelen tüm dost ve akrabaları da bu özel günü kendileri ile paylaştıkları için herkese teşekkür ettiler.

Nokta Medya Gurubu olarak Kobaş ailesine hayırlı olmasını dileriz.

     

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER