Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Böyle ürkeklik görmediniz! Gölgelerinden bile çekiniyorlar… İşte en korkak burçlar

Astrolojiye göre bazı burçların cesaretli yapıları doğuştan gelirken bazı burçlar ise zaman içerisinde birçok fobi edinir. O fobiler de korkaklık duygusunun açığa çıkmasına yol açar. Peki, astroloji uzmanlarına göre en korkak burçlar hangileri? İşte ayrıntılar…

Astrolojiye göre bazı burçların

Bazı insanlar edindikleri fobileri sebebi ile derin bir korku kuyusunun içerisinde kaybolup giderler. O kişilerin neyden korktuklarını, hangi olayın, kişinin ya da durumun onların korkularını tetikleyebileceklerini tahmin etmek oldukça güçtür.

Hemen hemen her şeye karşı ürkek yaklaşan o kişiler, derin bir kaygı bozukluğu yaşarlar. Bu da o kişilerin hem yaşam kalitelerini düşürür hem de insan ilişkilerini olumsuz yönde etkiler. Bu durumu astrolojik açıdan ele alan uzmanlar, bazı burçların bu tip davranışlara çok daha meyilli olduklarını ifade etti. Peki, Zodyak’ın en korkak burçları hangileri? İşte astroloji uzmanlarının konuya ilişkin yorumları…

İKİZLER BURCU

Zodyak’ın en sosyal burçlarından biri olarak bilinen İkizler burcu, yansıttığının aksine oldukça ürkek bir yapıya sahiptir. Genellikle bağlılık korkusu yaşayan bu kişiler, hayatlarının birine veyahut da bir şeye bağlı olmasından oldukça çekinirler. Her şeyi denemek, her şeyden haberdar olmak isteyen İkizler burçlarının bağlılık korkusu yaşamaları, çoğu zaman o kişilerde kaygı bozukluğunun gözlenmesine aracılık eder.

YENGEÇ BURCU

Zodyak’ın en evcimen burçlarından olan Yengeç burcu, bu özelliğini tehlikeye sokabilecek her durumdan ürkebilir. Özellikle kalabalık ortamlar, dışarıya çıkma fikri, ev ziyaretleri ve buna benzer davranışlar, Yengeç burçlarının bir anda paniklemelerine yol açabilir. Bu neden ile astrologlara göre Yengeç burçlarının en büyük korkuları, sosyalleşmektir.

AKREP BURCU

Burçlar aleminin en gizemlisi olan Akrep burcu, her olaya ve her kişiye karşı tedirginlik ile yaklaşır. Şüphe duygusu oldukça gelişmiş olan ve çoğu zaman da hislerinde yanılmayan Akrep burçları, bu neden ile insan ilişkilerini ilerletmekte oldukça zorluk yaşarlar. Akreplere göre her insan hata yapmaya meyillidir ve bu neden ile de kimseye güvenilmemesi gerekir. Astrologlara göre Akrep burçlarının en büyük korkuları da tam olarak bu durum ile ilgilidir. Akrepler güven problemi yaşadıkları için bir insana güvenmek zorunda kalma düşüncesi dahi onları oldukça tedirgin eder.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!