Bozkurt Uslu: “Körfez'de yarım kalan işimi tamamlayacağım”

2019 seçimlerinde Körfez Belediye Başkanlığı adaylığından çekilmek zorunda kalan CHP’li Bozkurt Uslu gazetemize yaptığı açıklamada “Körfez’de yarım kalan işimi tamamlayacağım” dedi.

Bozkurt Uslu: “Körfez'de yarım kalan işimi tamamlayacağım”

Yerel seçimlere sayılı günler kala belediye başkanlığı hedefi olan isimler bir bir ortaya çıkıyor. Aday bolluğunun yaşandığı ilçelerin başında ise Körfez geliyor. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, İYİ Partili Ömer Toyran ismi geçen isimlerden sadece bir kaçı.

AZMİ CİHAT HATİPOĞLU İSMİ

2019 yılında MHP’nin Körfez Belediye Başkan Adayı olan ancak ittifak nedeniyle geri çekilen Azmi Cihat Hatipoğlu da adı sıkça konuşulan isimlerden. Öte yandan Hatipoğlu da geçtiğimiz günlerde İYİ Parti saflarına katıldı.

KOYUNCUOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde yakın zamanda İYİ Parti’ye üye olan eski gazeteci Doğukan Koyuncuoğlu da İYİ Parti'den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

ADAYLIKTAN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALMIŞTI

CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak açıklanan ancak İYİ Parti ile yapılan ittifak sebebiyle adaylıktan çekilen Bozkurt Uslu da aday adaylığı için başvuracak.

“UMUTLARI VARDIR AMA BEN BAŞARACAĞIM”

Körfez Belediye Başkanlığı’nı çok isteyen Uslu gazetemize yaptığı açıklamada, “Acele etmeme gerek yok. Ben zaten adayım. Yarım kalmış bir görevimiz var. Diğer tüm adaylara başarılar diliyorum. Ama ben yarım kalan işimi tamamlayacağım. Hepsinin umudu vardır ama ben başaracağım” dedi.