Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bozkurt Uslu’dan Emirşah Torun’a: Üzülüyor ve kınıyorum

CHP Körfez Belediye Başkan aday adayı olan Bozkurt Uslu, Emirşah Torun’un ‘adaylığımdan çekiniyorlar’ açıklamasına; “Bizim hakkımızda konuşması için, örgüt ile karda çamurda yürümesi lazım” dedi.

CHP Körfez Belediye Başkan

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi dün gerçekleştirdiği PM toplantısında Gebze ve Derince adayını açıklarken, İzmit ve Körfez için ön seçim kararı aldı.

ÖN SEÇİM İSTEMİŞLERDİ

Seçim sürecinin en renkli geçtiği ilçelerden olan Körfez’de CHP’nin 5 aday adayı bulunuyordu. İlçenin aday adayları Aynur Vergili, Bozkurt Uslu, Tayfun Balıkçı ve Nurcan Kuşçu ön seçim istemişti. Körfez’in bir diğer aday adayı Emirşah Torun ise bugün En Kocaeli’ye verdiği bir açıklamada ‘adaylığımdan çekiniyorlar’ demişti.

“KÖRFEZ’İN HAKKI İÇİN…”

Ön seçim hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Körfez Belediye Başkan aday adayı olan Bozkurt Uslu ise, “Yanlış bir karar çıkacağına ön seçim olmasını talep etmiştik. Körfez’in hakkı için bu daha doğru.

“MUTLUYUM…”

2019 yılında PM’den aday gösterildim ancak o dönem ittifak nedeniyle çekilmek zorunda kalmıştım. Genel merkezin verdiği ön seçim kararı nedeniyle mutluyum. Seçimi alabilmek için de ön seçim önemli” dedi.

‘ADAYLIĞIMDAN ÇEKİNİYORLAR’ AÇIKLAMASI

İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP’nin Körfez Belediye Başkan aday adayı olan Emirşah Torun’un ‘adaylığımdan çekiniyorlar’ sözleri hakkında da konuşan Uslu, “Bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum ama…

“ÜZÜLÜYOR VE KINIYORUM”

Emirşah Bey’in bizimle ilgili konuşması için bizim geçmişimize bakması lazım. Örgütlerimiz ile karda çamurda yürümesi lazım. Böyle açıklamalara üzülüyorum ve kınıyorum” ifade etti.