Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boztepe kongre öncesi mesajı verdi: Çatıştırmak kolay…

CHP Derince İlçe Başkan Adayı Deniz Boztepe,  kongre öncesi birlik mesajı verdi. Boztepe, “Birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağız. Hep birlikte Derince’mizde iktidar olacağız. İlçemizi nihayetinde halkçı belediyecilikle buluşturacağız” dedi

CHP Derince İlçe Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından alınan kurultay kararının ardından örgütlerde kongre heyecanı başladı. Delege seçimlerinin sona ermesinin ardından ilçe kongrelerinin ilki Çayırova’da gerçekleştirildi. 13 Ağustos Pazar günü ise CHP Derince İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleştirilecek. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongrede mevcut başkan Atasoy Bilgin ile Deniz Boztepe ilçe başkanlığı için yarışacak. Kongreye sayılı saatler kala, adaylardan Deniz Boztepe birlik mesajı verdi. Mavi listeden seçimlere girecek Boztepe, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak Derince’yi halkçı belediyecilikle buluşturacaklarını ifade etti.

GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI

Kongre öncesi birlik mesajı veren Boztepe, “13 Ağustos tarihinde yapılacak ilçe kongremizde iktidar yürüyüşümüzü önce Derince’mizden başlatıp Kocaeli ve Türkiye’nin kaderini değiştirecek güzel günlerin başlangıcını hep birlikte oluşturacağız. Geleceğe dair bugünden bir bakış atacağız. Yarınları bugünden planlayacağız. Ve tek bir parolayla yola çıkacağız: Zafer. İlçemizi nihayetinde halkçı belediyecilikle buluşturacağız. Bu şerefe hep birlikte nail olacağız. Derince değişecek. Herkesi insanlık onuruna yaraşır bir şekilde kucaklayacağız. Evet, biliyoruz sevmek zor iştir. Herkes yapamaz. Kamplaştırmak, çatıştırmak ise kolaydır, kazançlıdır da. Ama biz kararlıyız. Biz, sevginin alt edemeyeceği hiçbir kötülüğü bilmiyoruz. Biz, eğer hakikaten ‘biz’ olduğumuzda aşılamayacak hiçbir engelin olduğuna inanmıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağız. Hep birlikte Derince’mizde iktidar olacağız” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?