Brangelina'nın kızı Shiloh babasının soyadını bıraktı

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin 15 yaşındaki kızları Vivienne'in babasının soyadını kullanmadığının ortaya çıkmasının ardından çiftin büyük kızları Shiloh da Pitt soyadını bırakmak için mahkemeye başvurdu

Brangelina'nın kızı Shiloh babasının soyadını bıraktı

Bir dönem Hollywood'un gözde ve örnek çifti olarak gösterilen hatta Brangelina olarak anılan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 2016 yılında başlayan hukuk savaşı sürüyor. Resmi olarak 4 yıl önce boşanan eski çiftin 15 yaşındaki kızı Vivienne’in babasının soyadını kullanmayı bıraktığı ortaya çıktı. Şimdi de ikilinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh, 'Jolie-Pitt' olan soyadını sadece 'Jolie' olarak değiştirmek üzere mahkemeye başvurdu.

İLK GÜNDEN BAŞVURDU

Artık reşit olan Shiloh'nun bir yetişkin olarak aldığı ilk kararın soyadı değişikliği olduğu anlaşıldı. Shiloh, 18 yaşına girdiği gün olan 27 Mayıs'ta mahkemeye başvuruda bulundu. Bundan böyle 'Shiloh Jolie-Pitt' yerine 'Shiloh Jolie' adını kullanacak.

EVLATLIK KIZLARI DA BIRAKTI

Çiftin Etiyopya'dan evlat edindiği 19 yaşındaki kızları Zahara, geçen yıl kasım ayında başladığı Spelman Üniversitesi'nde babasının adını kullanmamış, okul etkinliği kapsamında çekilen bir klipte "Adım Zahara Marley Jolie" sözleriyle dikkat çekmişti. Zahara ve Vivienne’in yaptığı soyadı değişikliğinin mahkeme kararıyla gerçekleşip gerçekleşmediği bilinmiyor.

Kaynak: Gazete Oksijen