BRAWL STARS MEGA KUTU GELİŞ TARİHİ: Brawl Stars Mega Kutu Geldi Mi, Ne Zaman Gelecek? Brawl Stars Mega Kutu Ne İşe Yarar?

Supercell yapımı Brawl Stars Mega Kutu için beklenen gün geldi çattı. 12 Temmuz Cuma gününün gelişiyle oyun severler gözlerini mega kutulara çevirdi. Kısa süre önce kaldırılan oyun içindeki mega kutular tekrar geldi. Peki, Brawl Stars Mega Kutu geldi mi? İşte yanıtı..

BRAWL STARS MEGA KUTU GELİŞ TARİHİ: Brawl Stars Mega Kutu Geldi Mi, Ne Zaman Gelecek? Brawl Stars Mega Kutu Ne İşe Yarar?

2018 yılında Supercell tarafından global piyasaya sürülen Brawl Stars en çok oynanan mobil oyunlardan oldu. İlk çıktığı yıl 50 milyon indirme sayısına ulaşan Brawl Stars Amerika kıtasında popüler oldu. 8 milyondan fazla oyuncuya hitap eden Brawl Stars mega kutuların akıbeti merak edildi. Peki, Brawl Stars Mega Kutu ne zaman gelecek? Brawl Stars Mega Kutular çıktı mı? İşte Brawl Stars mega kutu geliş tarihi...

BRAWL STARS MEGA KUTULAR GELDİ Mİ?

Brawl Stars Mega Kutular 12 Temmuz Cuma günü itibarıyla oyuna dahil edildi. İlk mega kutu oyunculara ücretsiz olarak verildi. Brawl Stars Mega Kutular ile oyun severler farklı ödüller kazanabiliyor. Brawl Stars Mega Kutular 31 Temmuz'a kadar oyuna dahil olacak. Brawl Stars kutular oyun içinde ödüller kazanmak ve ilerleme kaydetmek için önemli bir unsur olarak yer alıyor. Normal kutular, büyük kutular, mega kutular ve Brawl Pass kutuları gibi çeşitli türleri olan Brawl Stars mega kutular oyunculara farklı ödüller sunuyor​.