Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Brezilyalı Baiano Kocaelispor’u takibe aldı!

Brezilyalı olan ve şu anda Avai FC takımında forma giyen Brezilyalı 31 yaşındaki futbolcu Fabricio Baiano, Kocaelispor ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ı takibe aldı. Bunun bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılması üzerine, taraftarlar yorum üstüne yorumda bulundu.

Brezilyalı olan ve şu

Kocaelispor teknik direktörü  Fırat Gül’ün takım ile yolları ayırması sonrasında, öne çıkan isimler ile yapılan görüşmeler sonucu Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlandı. Kocaelispor’u yakından takip ederek her gelişmeyi duyuran bazı takibi yüksek sosyal medya hesapları da, Sağlam’ı yakın markaja alarak   yakından takibe başladı. İşte bu hesaplardan bazıları, yaklaşık  12 saat önce önemli bir gelişmeyi duyurdu. Daha önce Süper Lig’de oynayan Çaykur Rizespor’da da forma giyen, şu anda ise Avai  FC takımında olan  Fabricio Baiano’nun Hem Sağlam’ı hem de Kocaelispor’u takibe aldığı görüldü. Hesaplar bu gelişmeyi  “Baiano Sağlam ve  Kocaelispor’u takibe aldı” ifadeleri ile duyurdu.

OLUMSUZ YPRUMLAR ÇOĞUNLUKTA

Kocaelisporlular o paylaşımın altına  trasfer ihtimalini düşünerek yorumlarda bulundu. Çoğu  taraftarın olumsuz yönde  verdiği  görülen yorumlardan bazıları şu  şekilde oldu. “ Sıkıntılı bir transfer” Sakatlık ve kırmızı kar eğilimi var. Tecrübe, hız dayanıklılık iyi ama gerisi vasat. Geçen sezon top oynamamış. Riskli”, “Disiplinsiz vurdum duymaz adamın teki” “Bu adam sürekli kart görüyordu dengesiz değişik model rize o yüzden kovdu resmen adamı”, “İstikrarsız topçu her an 10 kişi bırakabilir”  ifadeleri kullandılar. Bir kullanıcı ise  “Rize’de oynamıştı. Sağ bek iyi futbolcu bence iş yapar” yorumunda bulundu.  Öte yandan en dikkat çekici yorumlardan biri  “Ne hikmetse hocanın menajeriyle de takipleşiyor. Çok dikkat edilmesi lazım çok “ şeklinde yorumlarda bulundu.