Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Akşam Ateş Kuşları Var Mı? 5 Ocak Cuma Ateş Kuşları Var Mı? Ateş Kuşları Yeni Bölüm Ne Zaman?

5 Ocak Cuma günü ekrandaki yapımları araştıran izleyiciler gözlerini Ateş Kuşları dizisine çevirdi. Bu akşam Ateş Kuşları yeni bölüm var mı merak konusu oldu. Ateş Kuşları son bölümde Sultan’ın peşine düşen Turgut Gülayşe’yi kaçırdı. Peki, bu akşam Ateş Kuşları var mı? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

5 Ocak Cuma günü

ATV ekranının en sevilen yapımlarından Ateş Kuşları yeni bölüm beklenmeye başladı. 5 Ocak Cuma günü ATV yayın akışı araştıran izleyiciler son durumu merak etti. Uzun zamandır beklenen nikahın sonunda herkesin kanını donduracak bir sürpriz ile gelişi Ateş Kuşlarını şoke etti. Bu güzel günün üzerine gölge düştüğünü fragmanda gören izleyicilerin odak noktası yeni bölüm oldu. Cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Ateş Kuşları dizisi son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. İzleyicilerin merak ettiği Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman? 5 Ocak Cuma bugün Ateş Kuşları var mı? İşte soruların cevabı..

5 OCAK CUMA BU AKŞAM ATEŞ KUŞLARI VAR MI?

Bu akşam Ateş Kuşları var mı merak eden izleyiciye flaş bilgi geldi. Dört gözle yeni bölümü beklenen Ateş Kuşları 37. bölüme geri sayım başladı. 5 Ocak Cuma günü ekrandaki yerini alacak olan Ateş Kuşları yayın saatinde ATV ekranında yer alacak. Yeni yılın ilk haftası tatil yapan dizi setleri durdu ancak Ateş Kuşları tatili bırakıp yeni bölüme odaklandı. Ateş Kuşları 37. bölüm 5 Ocak Cuma günü saat 20.00 olduğunda ATV ekranındaki yerini alacak. Ateş Kuşları yeni bölümde imkansız aşk artık mümkün oldu. Sonunda beklenen gün geldi. Sokak çocukları gelenekleri çok bilmeyebilir ama eğlenmeyi dibine kadar bildi ve yerine getirildi. Hacer Ağa işin gelenek görenek kısmını haletti. Ateş Kuşları için kına gecesi neşeyle geçti ve düğün günü geldi.

5 OCAK 2024 ATV YAYIN AKIŞI 

07:00 Kahvaltı Haberleri

08:30 Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Mutfak Bahane

16:00 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Ateş Kuşları Yeni Bölüm