Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Akşam Kızılcık Şerbeti Var Mı? 12 Nisan Kızılcık Şerbeti Bu Hafta Yok Mu? Show TV Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Ne Zaman?

Son bölümüyle izleyiciye saç baş yolduran Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı merak edildi. 12 Nisan Cuma gününün gelişiyle Kızılcık Şerbeti yeni bölüm beklenmeye başladı. Peki, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti bu hafta yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

Son bölümüyle izleyiciye saç

Cuma akşamlarının reyting galibi Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı merak edildi. 12 Nisan Cuma gününü iple çeken izleyiciler son bölüm ardından Kızılcık Şerbeti yeni bölüm beklemeye koyuldu. Show TV cuma dizileri arasında adını ilk sıraya yazdıran Kızılcık Şerbeti son bölüm son sahne izleyici krize girdi. Alev ile Apo’nun lüks bir evde dudak dudağa öpüştüğünü gören izleyiciler şoke oldu. Peki, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti bu hafta yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ BU HAFTA YOK MU?

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı merak edenler için hemen söyleyelim ki Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam yayınlanmayacak. 12 Nisan Cuma günü Ramazan Bayramı’nın 3. günü olduğu için dizi setleri tatillerine devam ediyor. Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu hafta ekrana gelmeyecek. Kızılcık Şerbeti 59. bölüm 19 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV’de yayına girecek.

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 59 bölüm fragmanı Ünalların dört gözle beklediği Fatih ile Görkem düğünü ardından gerçekler ortaya saçıldı. Doğa’dan sonra kendi istediği gibi bir gelin bulan Pembe, Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşırdı. Ne yapacağını bilemeyen Pembe Fatih’i işlemeye başladı. Görkem’in Cemre’nin odasını kendisine giyinme odası yapacağını öğrenince çıldıran Pembe, Fatih’i de arkasına aldı. Çimen’in, Görkem’in düğününe gelmemiş olması babası Kayhan’ı düşündürmeye başladı. Gökhan’ın karşısına çıkan Kayhan kızının peşini bırakmamaya karar verdi.