Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu burçlara bir dokunan, bin ah işitiyor! Alınmadıkları hiçbir şey neredeyse yok! İşte en alıngan burçlar

Astrolojik olarak bazı karakterlere sahip olan burçlar, bu karakterleri burçlara sahip olduğu insanlara da taşıyor. Bu kapsamda bazı burçlara sahip olan insanlar, inanılmaz alıngan olabiliyor. İşte en alıngan burçlar…

Astrolojik olarak bazı karakterlere

Astrologlara göre karakterlerimizin önemli bir parçasını oluşturan burçlar, nasıl biri olduğumuz konusunda son derece etkili. Doğduğumuz an, gökyüzünün konumuna göre şekillenen doğum haritasına göre değişmekle birlikte hepimiz burçlarımızın karakteristik özelliklerini az ya da çok olarak taşıyor. Başka bir deyişle bu karakter özellikler burca göre şekillendiği için aynı burca sahip olan kişiler de belirli oranda gözleniyor. Bu özelliklerden birisi hiç kuşkusuz alınganlık.

Hassas kişilerin bir karakteristik özelliği olan alınganlık, alınılmaması gereken konulara bile kırılmayı ya da bu konuları kafaya takmayı ifade ediyor. Burada burçların devreye girdiğini söyleyen astrologlar, bazı burçlara sahip olan kişilerin haddinden fazla alıngan olabileceğini söylüyor. Peki en alıngan burçlar hangileridir? İşte en alıngan burçlar…

YENGEÇ BURCU

Zodyak’ın en alıngan insanları olduklarına ilişkin birçok araştırma bulunan Yengeç burçları, duygusal karakterleri de göz önüne alındığında gereğinden fazla hassas insanlar oluyor. Her söylenen cümlenin altını kazmayı seven Yengeç burçları, bu noktada takıntılar geliştirdiği için de olsa gerek her şeye alınabiliyor. Genel olarak da şefkat görmeyi seven ve eleştirilmeye tahammülü olmayan Yengeçlerin alınganlığı şaka mı demeden geçmek ise astrologlara göre pek mümkün değil!

ASLAN BURCU

Yengeç burçlarının aksine hassasiyetleri duygusallıklarından değil, özgüvenlerinden gelen Aslanları alıngan yapan kesinlikle egoları oluyor. Olumsuz eleştiriye tahammülü olmayan Aslan burçlarına söylenen her söz batıyor. Zira onlara göre dünyadaki her şeyi en iyi kendileri yaptığı için eleştirilecek hiçbir şey bulunmuyor. Tam aksine Aslanlar ellerinden gelse kendilerini eleştirenleri hapse bile attırabilir!

BALIK BURCU

Özünde son derece naif olan Balıklar için tam bir empati perileri demek kesinlikle mümkün. Her halden anlayan ve kimselere kızamayan Balıkların olumsuz tarafı ise kırılganlık. Son derece kırılgan olan Balık burçları, havadan bile nem kapıp alınabiliyor. Alınganlıkta master yapmış Balıklar, bir gün alındığına bir gün alınmadığı gibi ne zaman neye alınacağı da belli olmamalarıyla hep sürprizlerle dolu bir burç oluyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!