Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu burçları ağlatmak hiç de zor değil! Sesinizi yükseltmenize bile gerek yok… Buluttan nem kapıyorlar! En duygusal burçlar

Burçların karakterlerimiz üzerinde yarattıkları etkiler, astrologlar tarafından sık sık dile getirilir. Son olarak duygularını kontrol etmekte zorlanan ve bu neden ile de duygusallığa teslim olmuş olan burçlar hakkında konuşan astrologlar, o burçları peş peşe sıraladı. İşte detaylar…

Burçların karakterlerimiz üzerinde yarattıkları

Kimi insanlar içinde bulundukları her türlü duruma mantıkları ile yaklaşarak çözüm yolları üretmeye çalışırlarken kimi insanlar da konu ne olur ise olsun ‘önce duygular’ fikrini savunmaktalardır. Konulardan bağımsız olarak duygularına göre hareket etmeyi adeta bir hayat felsefesi haline getirmiş olan o kişiler, astrologlar tarafından burçlarına göre değerlendirilirler.

Burçların kişilerin karakterleri üzerinde bir hayli etkili olduklarını belirten ve bu düşüncelerini de birtakım astrolojik analizlerine dayandıran astroloji uzmanları, duygularına adeta teslim olmuş olan o burçlar ile ilgili konuştu. Empati yetenekleri gelişmiş olan o kişilerini birilerini üzmekten ise kendilerinin üzülmesini göze aldıklarını belirten astrologlar, en duygusal burçlar ile ilgili detayları paylaştı.

YENGEÇ BURCU

Astrologlara göre 12 burcun en duygusal Yengeç burcudur. Duygularını ön planda tutan ve bu kapsamda da her türlü duruma duyguları ile yaklaşan Yengeç burçları, bir süre sonra kendilerinden dahi yorulabilirler.

Yoğun yaşadıkları duygular sebebi ile gündelik hayat akışları içerisinde birçok problem ile karşılaşan Yengeçler, oldukça hassaslardır. Her türlü duruma karşı gözyaşı dökebilme potansiyeli olan Yengeç burçları, tahmin dahi edemeyeceğiniz cümlelerine karşı aşırı hassasiyet gösterebilir.

BALIK BURCU

Astrologlara göre duygusallık açısından ön planda olan bir diğer burç da Balık burcudur. Diğer insanların ne düşündüklerini oldukça önemseyen ve hiç olmayacak zamanlarda dahi kişiler ile empati kurabilme yetisine sahip olan Balık burcu, kendi hayatını oldukça zorlaştırır.

Kolaylıkla depresyona girme potansiyeline sahip olan Balık burçları, kendilerini iyi hissedebilmek adına başkalarının enerjilerine ihtiyaç duyarlar. Kimse ile küs kalamadıkları gibi kendilerine yapılan en büyük haksızlığı dahi çok hızlı bir şekilde göz ardı edebilen Balıklar, günün sonunda yatağa koca bir kalp kırıklığı ile girerler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!