Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu burçların vurdumduymazlığı, insanı çileden çıkartır: Dünya yıkılsa umurlarında değil

Burçlara göre kişilerin farklı özellikleri vardır. Bu özelliklerden biri de vurdumduymazlıktır. Yapılan araştırmalar, beş burcun daha vurdumduymaz olduğunu gösterdi.

Burçlara göre kişilerin farklı

Burçlar, insanların karakterleri hakkında fikir edinmenizi sağlar. Her burcun kendine has farklı özellikleri vardır. Burçların olumlu ve olumsuz özellikleri vardır. Bazı burçlar olumsuz özellikleri ile ön plana çıktığı için herkesin ön yargılı davranışlarına maruz kalabilir.

Yapılan araştırmalar, belli burçlara özel davranışlardan birinin vurdumduymazlık olduğunu gösterdi. Beş burç, vurdumduymazlık konusunda diğerlerine nazaran daha fazla ön plana çıkıyor. Vurdumduymaz tavırlara sahip olan burçlar, karşılarındaki partnerlerini çileden çıkacak hale getiriyor.

VURDUMDUYMAZLIKTA BAŞI İKİZLER ÇEKİYOR

Vurdumduymazlık deyince akla gelen ilk burç ikizlerdir. İkizler, hızlı bir şekilde fikir değiştirmesi nedeniyle dikkat çeker. Yeniliğe meraklı olan ikizler bir konudan sıkıldığında karşısındaki kişiyi kırmaktan çekinmez. Bu da onun çekilmez olmasına yol açar.

AKREPLER, KARŞISINDAKİNİN DUYGULARINI ÖNEMSEMEZ

İlişkilerini tutkulu bir şekilde yaşayan akrepler, dürüstlükleri ile dikkat çeker. Ancak dürüst olmaları, karşılarındaki kişinin kırılmasına yol açabilir. Fütursuz bir şekilde yaptıkları eleştiriler, özellikle partnerlerinin yaralanmasına sebebiyet verir.

KOVALAR, İLGİSİZLİĞİYLE ÇILDIRTIR

Kova burçları, bağlılığa karşı olan kişilerdir. Bu nedenle kova burçları ile ilişki yaşarken sinir krizleri geçirebilirsiniz. Ayrıca sizi yok sayması da önemli bir problemdir.

YAY VE KOÇ BURCU

Yay burcu, kendi isteklerini ön plana çıkarma eğilimindedir. Bu nedenle karşılarındaki kişinin ne hissettiğini çok fazla umursamazlar. Yay burcu olan kişiler, oldukça açık sözlüdür. Ayrıca bencil davranışları da vardır. Bu nedenle hem arkadaşlık hem de aşk ilişkilerinde yaylar zorlayıcı olabilir.

Koç burçları, her zaman enerjik yapısıyla dikkat çeker. Sosyalleşmekten hoşlanırlar ancak etraflarında bulunan kişilerin de kendilerine uymasını isterler. Koç burçları, arkadaşlarına ve sevgililerine müdahaleci davranabilir. Ayrıca sorumsuz bir tavırları da vardır.

Sadece kendi istedikleri zaman telefonlarını açarlar, uzun süre ortadan kaybolurlar. Koç burcu ile mücadele etmek çok fazla yorucu olabilir. Yapmanız gereken karşınızdaki kişinin burcu ne olursa olsun kendinizi ezdirmemek ve yıpratmamaktır. Aksi takdirde özgüveniniz zedelenir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!