Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şubesi’nin Geleneksel Ramazan Ayı futbol turnuvası sona erdi. Turnuvaya bu yıl camianın yaşayan efsanelerinden Ahmet Ünal'ın adı verildi.

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca!

8 TAKIM YER ALDI

TFFHGD Kocaeli Şubesi Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği ve camianın önemli isimlerinden Ahmet Ünal’ın adının verildiği futsal turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. 8 takımın katılım sağladığı ve hakemler ile gözlemcilerin kıyasıya mücadele ettiği organizasyon Gebze Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 1

GENÇ HAKEMLER KAZANDI

Final maçlarından önce gözlemcilerin oluşturduğu takımlar gösteri maçında bir araya geldi. Ahmet Ünal’ın hakemlik yaptığı ve centilmence geçen gösteri maçı sonrası final heyecanına geçildi. Genç hakemlerden oluşan "Anti Run Man" takımı rakibini mağlup ederek Geleneksel Ramazan Ayı Futsal Turnuvası’nda kupanın sahibi oldu.

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 2

AYDIN: HAKEMLERİMİZ BİRLİK OLMAYA DEVAM EDECEK

Final gecesine katılan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın konuşmasında “Böylesine güzel bir organizasyonda camianın yaşayan efsanelerinden birinin adının verilmesi gerçekten çok ince bir davranış oldu. Hakemlerimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edecek ve bu birlik camianıza güç verecek. Bu tür organizasyonlara devam etmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 3

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 4

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 5

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 6

Bu camia seni unutmaz Ahmet Hoca! - Resim : 7