Bu Darıca “KALE” gibi maşallah!

Darıca Kalespor U-13 takımı 3 yıldır yenilgi almadan şampiyon oluyor. 2011 doğumlu sporculardan oluşturulan takım son olarak güçlü takımların yer aldığı L Grubu’nu 28 puanla zirvede tamamlayarak peş peşe 3. kez yenilgisiz şampiyonluğa uzandı.

Bu Darıca “KALE” gibi maşallah!

HEM YETİŞTİRİCİ HEM YARIŞMACI BİR YAPI

Yetiştiricilik misyonuyla bölge futbolunda önemli işlere imza atarak rol model bir futbol kulübü haline gelen Darıca Kalespor, hem Süper Lig kulüplerine oyuncular gönderiyor hem de sportif başarılar elde etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Emre Ekrem Aytan, Muhammed Eymen Kaya, Şener Ekrem Albayrak’ı Beşiktaş’a, Taha Koyuncuoğlu’nu Pendikspor’a kazandıran Altınordu Gebze’nin proje takımı Darıca Kalespor bir yandan da yarışmacı takım kimliğini başarıyla sürdürüyor.

YOK BÖYLE SERİ..! 25 MAÇ 24 GALİBİYET!

Geçen haftaki şampiyonluk maçında Çayırova Belediye Eğitim Spor Kulübünü 2-0 mağlup ederek şampiyon olan takım, ligin son maçında Darıca Birlikspor’u da mağlup ederek şampiyonluğunu perçinledi. 10 maçta 9 galibiyet, 1 de beraberlik alan Kale, rakip fileleri 29 kez havalandırırken kalesinde sadece 3 gol gördü, 8 maçta ise kalesini gole kapattı. Böylelikle Darıca Kalespor son 3 yılda çıktığı 25 maçta 24 galibiyet 1 beraberlik alarak yenilmezlik unvanlarını sürdürdü.

İSTİKRAR VARSA BAŞARI KENDİLİĞİNDEN GELİR

Darıca Kalespor Kulübü Başkanı Güven Çağlayan, sportif başarıya uzanırken futbolun doğrularını yapan U-13 takımını, Genel Koordinatör Evren Aydın’ı antrenör Mustafa Kütük’ü tebrik etti. Genç başkan öte yandan “Ülke futbolunun genel sıkıntısı istikrarsızlık. Biz istikrardan yana bir yol haritası belirledik. Bölgemizin en iyi eğitimcilerinden Evren Aydın hocamızla 4 yıldır beraberiz. İstikrarın başarıyı getireceğini biliyoruz. Aynı heyecan, aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda bizimle olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Darıca “KALE” gibi maşallah! - Resim : 1

Kaynak: Ali Köksal