Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Derince’den korkulur! “4-0”

Süper Amatör Lig’de yeni sezon başladı. A Grubu’ndaki ilk maçta Derincespor, Harbişspor’u 4-0 mağlup etti ve ilk maçlar sonunda liderliği eline geçirdi.

Süper Amatör Lig’de yeni

GÖRSEL ŞÖLEN

Gölcük Başkanlık Kupası’nı rakiplerine futbol dersi vererek kazanan ve sezon öncesi mesaj veren Harbişspor ile yeni sezon için çok daha genç ve dinamik bir takım kuran Derincespor arasındaki maç görsel bir şölen gibiydi. Hafta arasında takımın yıldızı Uygar’ı Kullarspor’a çok ciddi bir para karşılığında kaptıran Harbiş’te hedef Derince’den galibiyet ile dönmekti.

2004’LÜ HAYDAR PERDEYİ AÇTI

Bu sezon maliyetleri düşüren ve genç bir takım kuran Derince’nin nasıl bir futbol ortaya koyacağı merak ediliyordu. Tempolu başlayan maçın 10. dakikasında Derince öne geçti. Emir çıkmak üzere olan topu son çizgi üzerinde tuttu ve içeriye çevirdi. Ceza sahası içindeki Haydar topun gelişine isabetli bir şekilde vurdu ve Şahin’in sağından topu ağlara gönderdi.

GERİLDİLER

Golden sonra iki takım da pozisyon bulmak için açık futbolu tercih etti. Zaman zaman sertlikler nedeni ile sık sık durdu. Sözlü münakaşalar yedek kulübelerine de yansıdı ve iki takımın da antrenörü kısa süreli bir tartışma yaşadı. İlk yarıda Harbiş 1, Derince ise 3 kez gole çok yaklaştı.

DERİNCE’NİN İKİNCİ GOLÜNE YOĞUN İTİRAZ

İlk yarının son anlarında savunma arkasına sarkan Akif kaleci karşısında gördüğü Şahin’in yanından topu ağlara gönderdi ve fark 2’ye çıktı. Pozisyonun ardından Harbiş tarafı ofsayt itirazında bulunsa da karar değişmedi. İlk yarısı 2-0 sona eren ikinci yarısında Derince ekibinin mutlak üstünlüğü vardı.

EMİR’DEN RESİTAL

Özellikle ofans hattındaki hareketlilik ve maç boyunca yapılan ön alan baskısı Harbiş ekibini sık sık hataya zorladı. Maçın 53. dakikasında günün yıldızlarından Emir Karaaslaner soldan ceza saha sahasına sokuldu Şahin’in solunda farkı 3’e çıkardı. Derince 3-0’dan sonra iyice rahatladı ve pozisyonlar da buldu.

MERT ERÇAKIR SONUCU TAYİN ETTİ

2 net pozisyon dışında 1 topu da üst direkten dönen Derince bitime 5 dakika kala farkı 4’e çıkardı. Sağdan gelişen atakta verilen pası iyi kontrol eden Mert Erçakır kariyerinin en kolay gollerinden birisine imza atarak maçın skorunu 4-0 olarak tayin etti. Böylece aldığı farklı galibiyetle Derincespor liderlik koltuğuna oturdu.

DİĞER SKORLAR

Haftanın diğer maçlarında Diliskelesi sahasında Bahçecik ile 1-1 berabere kaldı. Çekişmeli geçen maçta Gebze Birlik ile Arlanbey Gençlerbirliği arasında gol sesi çıkmadı. Alikahya evinde Hisareyn’i 2-1 ile Maşukiye deplasmanda Başiskele Belediye’yi 4-1 ve Darıca Türkeli evinde Yuvacık’ı 2-1 mağlup ederek ilk maçlarını kazanan takımlar oldu.