Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu dostluk ilelebet bitmeyecek

Kocaelispor ile Antalyaspor arasında çok sağlam bir dostluk köprüsü bulunuyor. İki takımın arasındaki bu kardeşlik tribünlere de yansıyor.

Kocaelispor ile Antalyaspor arasında

NERMİNER AĞIRLADI

İzmit Endüstri Meslek Lisesi karşısında yer alan Rüya Kumpir sahibi, Kocaelispor tribünlerinin sevilen ismi Nurdoğan Nerminer, Antalyaspor’un cefakar taraftar grubu 07 Gençlik’i ağırladı. İki takım taraftarlarının ortak konusu tabii ki kulüplerdi. Nurdoğan Nerminer “Antalyasporlu, Adana Demirsporlu kardeşlerimizin gittiği deplasmanlarda güzergahları İzmit’ten geçtiğinde sağ olsunlar şehrimize uğruyorlar.

KOL KOLA MÜCADELE EDECEĞİZ

Bizler de en iyi şekilde ağırlanıyoruz. Bu dostluklar hiçbir zaman son bulmayacak. Adana Demirspor zor bir süreçten geçiyor, bir an önce toparlanmasını bekliyoruz. Antalyaspor’un iyi futbolunu puanlarla süslemesinin zamanı geldi. Allah izin verirse sezon sonunda Süper Lig’e çıkacağız ve bu üç güzide kulüp bir arada, kol kola mücadele eder. Tabii ki Çorumlu kardeşlerimize de taraftarımıza gösterdiği hoşgörüden ötürü teşekkür ediyor, kalan maçlarında başarılar diliyorum.