Bu festival kaçmaz! Kocaeli’de daha önce böylesi hiç yapılmadı

Byfix Otomotiv 2021 yılından bu yana Offroad, kamp araçları ve kişiye özel araç tasarımları yaparak adını duyurmaya devam ediyor. Byfix Otomotiv şimdi de ses getirecek bir festival yapmaya hazırlanıyor.

Bu festival kaçmaz! Kocaeli’de daha önce böylesi hiç yapılmadı
Kamp ve festival tutkunları bu etkinlikte buluşuyor. 20-21 Temmuz tarihlerinde Outdoor kamp ve indirim festivali gerçekleştirecek olan Byfix Otomotiv, eğlence ve fırsat dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi etkinliğine davet ediyor. Hem eğlencenin hem de indirimlerin dozu bu hafta sonu daha da artacak
EĞLENCEYE VE İNDİRİME DOYACAKSINIZ
Kartepe Köseköy Mahallesi’nde (TÜVTÜRK Karşısı) Byfix Store ve Byfix Coffe markalarını açarak vatandaşların hizmetine sunan Byfix Otomotiv, şimdi de eğlencenin ve indirimlerin merkezi olacak. 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan festivalde 19 firma, 14 ayrı etkinlik ve atolyeler, konser ve söyleşiler, influencer ve eğitmenler ile birlikte sürpriz sanatçılar da konuk olacak.
ÇEKİLİŞLER DÜZENLENECEK
Ücretsiz düzenlenecek festivalde Byfix Store mağazasında binlerce çeşit ürünler piyasa fiyatlarının oldukça altında satılacak. Festival boyunca katılımcılara numaralar verilerek çekilişler düzenlenecek. Öte yandan Byfix mağazasının yanı sıra Byfix Coffee markasının da lansmanı gerçekleştirilerek katılımcılara eşsiz bir kahve deneyimi yaşatılacak.
AİLELER FESTİVALDEN KEYİF ALACAK
Öte yandan festival kapsamında söyleşiler, DJ performansları, yarışmalar, atölyeler ve konserler düzenlenecek. Çocuklar için festival süresince oyun grupları, döner salıncak, paracor atölyesi, boyama atölyesi hazır bulunacak. Festival kapsamında ayrıca langırt turnuvası da düzenlenecek.
HALKIMIZIN RAHAT ULAŞMASINI İSTİYORUZ
Byfix Otomotiv sahibi Barış Arat festival hakkında “ Kartepe’deki mağazamızı fabrika satış mağazasına çevirdik. Fiyatlarımız piyasanın oldukça altında olacak. Halkımızın bu mağazalara rahat ulaşmasını istiyoruz. Take a way kahve dükkanımız var. Aynı zamanda bunların lansmanını yapacağız. Kocaeli'de daha önce böyle bir festival yapılmamıştı. Dopdolu, tamamen eğlenceye ve indirimlere odaklı bir etkinlik olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
BYFİX OTOMOTİV
2021 yılında KOCAELİ de kurulan BYFİX otomotiv olarak Offroad, Kamp araçları ve kişiye özel araç tasarımı yapmaktadır. Kamp, outdoor ve offraod dünyasını biraraya getirmeyi amaçlayan firma kendi bünyesinde 800 m2 alanda kamp, outdoor ve araç aksesuarları mağazasıyla" byfixstore Fabrika Satış Mağazasını, aynı zamanda byfixcoffee ismiyle de enfes kahvelerin alınabileceği kahve dükkanını harika bir festivalle siz değerli Kocaeli halkıyla buluşturuyor.
CUMARTESİ
13:00 Açılış ve bilgilendirme
13:00 - 19:00 Çocuk Atölyeleri (festival süresince)
14:00 Yağız Derolur / Gökhan Konaş (TBO)
14:45 Çekilişler ve Sürpriz Hediyeler
15:00 coffee Pong Yarışması
15:00 Chiboard Activity - Babür Vatansever
15:30 Tolga Özpamuk Pina - Söyleşi
16:30 Kokteyl workshop
17:00 Biz Gidiyoruz Online Söyleşi
18:00 Gökhan Konaş (TBO) Söyleşi
19:15 Survivor Final Etabı Yarışması
20:15 Çekiliş ve Sürpriz Hediyeler
20:20 Dj Performans
PAZAR
13:00 Açılış ve Bilgilendirme
13:00 - 19:00 Çocuk Atölyeleri (Festival Süresince)
14:00 Atik Ailesi Tanışma
15:00 Çekiliş ve Sürpriz Hediyeler
15:00 Coffee Pong Yarışması
15:00 Chiboard Activity - Babür
15:00 Ali Tümay / TBO Söyleşi
16:00 Babür Vatansever Söyleşi
17:00 Survivor Final etabı Yarışması
18:00 Doğanın Ritmi - Murat Bizel
FESTİVALE KATILACAK FİRMALAR
Hunter Karavan
Orcamp
MG Ropes
Scarpa / Alpinist
Nicomedia SAS
Vaneda Boots
Onoffmoto / Tyeso
Demmon
Türkiye ATV
MyWay Karavan
Afko Trailer
Anormal Prodüksiyon
Savana
Tanker Solar
Kaya Motors
ANDA
ATOLYE VE TURNUVALAR
Paracord Atölyesi
Boyama Atölyesi
Şişme Oyun Grubu
Döner Salıncak
Langırt Turnuvası
Bu festival kaçmaz! Kocaeli’de daha önce böylesi hiç yapılmadı - Resim : 1
Bu festival kaçmaz! Kocaeli’de daha önce böylesi hiç yapılmadı - Resim : 2