Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu haber milyonlarca araç sahibi için!

MTV borcu olan veya ödemesini yapmak isteyen araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir haber geldi.

MTV borcu olan veya

MTV borçlularını sevindirecek çok önemli bir gelişme yaşandı. Milyonlarca müşterisi olan banka, MTV ödemeleri için sevindirici bir gelişmeye imza attı. Araç sahipleri, birçok masraflarının yanında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri için kara kara düşünüyor. Ancak MTV ödemelerini yapmamış olan pek çok kişi için müjdeli haber o banka tarafından verildi. 5 taksitle ödeme imkanı sunan banka, cepleri bir hayli rahatlatacak. Türkiye’deki bankaların zaman zaman müşterilerine sunduğu fırsatlardan bir yenisi daha gündeme geldi. MTV ödemesi yapmak isteyen banka müşterilerinin 5 taksitte ödeme yapabileceğini duyuran Vakıfbank, son tarihi verdi.

TAKSİT İMKANI VAR

Vakıfbank’tan vergi ödemelerine yönelik getirilen kampanyanın detayları belli oldu. MTV ödemesi yapmak isteyen müşterileri için 5 taksit imkanı sunan Vakıfbank, son tarih olarak 31 Temmuz’u belirledi. Son 4 gün içerisinde kampanyadan yararlanmak isteyen Vakıfbank müşterilerinin ellerini çabuk tutması gerekiyor. Peki, kampanyanın detayları neler? MTV ödemelerini 5 takside böldürmek isteyen Vakıfbank müşterilerinin VakıfBank Worldcard ile 25-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında tek seferde 1.000 TL-20.000 TL arası peşin MTV ödemesini gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu şekilde tek seferde yapılan her bin-20 bin TL MTV ödemeleri 5 ay taksitlendirilebiliyor.

NASIL FAYDALANILIR?

Bunun için ödeme yapıldıktan sonra, dönem içinde görünen işlem için internet bankacılığına Vakıfbank Mobil’e veya Vakıfbank Müşteri İletişim Merkezi’ne ulaşmak ve taksit talebinin iletilmesi gerekiyor. Bunun için ödeme işleminin provizyondan dönem içine geçmesi ve dönem içinde görünmesi, ekstrenin henüz kesilmemiş olması ve işlem yapılan kartın aktif olması şartı bulunuyor. Son olarak 31 Temmuz 2024 tarihine kadar yapılan MTV ödemesinin taksit talebinin en geç 2 Ağustos 2024 tarihine kadar iletilmesi gerekiyor. Kampanyanın detaylarına, Vakıfbank’ın internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…