Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu hafta sonu yağmur var mı? 27 Ekim yağmur var mı, yağacak mı?

Bugün ve hafta sonu

Bugün ve hafta sonu yağmur yağacak mı? 27 Ekim 2023 hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre bu soruların yanıtları şekillendi. Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı bulutlu olacağı tahmin edilirken, Ekim ayı ile birlikte yağış oranlarında belirgin bir artış bekleniyor. Özellikle Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Van, Ağrı ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli yağışlar tahmin ediliyor.

BUGÜN YAĞMUR VAR MI?

Bugün hava durumu genel olarak kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, diğer bölgelerde ise mevsim normallerine yakın sıcaklıkların olacağı tahmin ediliyor. Ancak yağışın özellikle doğu bölgelerimizde etkili olması bekleniyor. Bu nedenle vatandaşların sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları öneriliyor.

HAFTA SONU YAĞIŞ BEKLENİYOR MU?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceğini öngörüyor. Ancak rüzgarın; Marmara, Kuzey Ege ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bu nedenle rüzgarın getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Son olarak, özellikle belirtilen bölgelerde yağışlı havanın etkili olabileceği, vatandaşların hava durumu tahminlerini yakından takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor.