Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu sefer 6’lı masanın tamamına yüklendi!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda hem altılı masaya hem de CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda yerel seçimlere değinerek CHP ile yapılacak ittifakın İYİ Partinin büyümesine zarar vereceğini ifade etmişti. Bunun arzu etmediklerini ifade eden Türkkan yerel seçim öncesi önemli bir mesaj vermiş oldu. 

KILIÇDAROĞLU’NA SORULDU

Dün akşam Haber Türk yayınına konuk olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Türkkan’ın çıkışı soruldu. Yerel seçimlerde halkın kendi ittifakını yapacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Dünyanın sonu değil ki. Yerel seçimlerde halk ittifakı kendisi yapar. Kim en iyi belediye başkanıysa gider oyunu ona verir” şeklinde yanıt verdi.

“TARİH ÖNÜNDE SUÇLUDURLAR”

Kılıçdaroğlu’nun yayını sonrası İYİ Partili Türkkan’dan bir paylaşım daha geldi. Altılı masanın diğer ortaklarını da hedef alan Türkkan, isim vermeden Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Türkkan paylaşımında, “Altılı Masa’ya aday dayatmak üzere davet edilenler, benzer pazarlıklar ile hakları olmayan kazanımlar elde ettiler. Şimdi kendileri ile aynı yolu izleyene tepki gösteriyorlar. Bir kişinin inadı ile işi bu noktalara getirenler, al takke ver külah diyerek konuyu koyun pazarlığına çevirenler, onlara pervasızca destek çıkanlar; tarih önünde suçludurlar, mesuldürler” ifadelerini kullandı.