Bu videoyu izlemelisiniz! Yunus polislerinin dikkati araç içinde öyle bir düzeneği ortaya çıkardı ki!

Sosyal medya bu yunus polislerini konuşuyor. Dikkatleri sayesinde bir torbacı arabasını deşifre ettiler. İşte yaşananlar

Bu videoyu izlemelisiniz! Yunus polislerinin dikkati araç içinde öyle bir düzeneği ortaya çıkardı ki!

Sosyal medyada yunus polislerinin videosu gündem oldu. 25 Kasım 2022 tarihinde yaptıkları bir araç kontrolünde, yunus polislerinin şüpheleri neticesinde uyuşturucu zulası bulundu. KİA marka aracın içerisinde ayak dayama kısmının, araca ait olmadığını düşünen yunus ekipleri, şüpheleri üzerine araştırma yapmaya başladı.

ŞÜPHE

Araç içerisinde bir bluetooth kulaklık gören ekipler, bu kulaklığın araç içindeki her iki kişinin de telefonunda kullanılmadığını fark etti. Bunun üzerine kulaklığı aracın farklı kısımlarına değdiren yunus ekipleri, şoför koltuğunun hemen arkasında bulunan direğe kulaklığı değdirdikleri zaman, ilk şüphelenilen ayak dayama kısmının açıldığını gördü.

SOSYAL MEDYADA YENİDEN GÜNDEM OLDU

Söz konusu açılan ayak dayama yerinin altından ise bol miktarda para ile satışa hazır hale getirilmiş uyuşturucu madde tespit edildi. Yaklaşık bir buçuk yıl önce kayda geçen video, sosyal medyada yeniden popüler oldu. İşte o video:

Kaynak: HABER MERKEZİ