Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün değilse ne zaman?

Kocaelispor bu akşam Ümraniyespor’u konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak.

Kocaelispor bu akşam Ümraniyespor’u

1. Lig’de 14. hafta bu akşam oynanacak olan maçlarla başlıyor. Kocaelispor, İstanbul ekibi Ümraniye’yi konuk ediyor. İlk iki maçını kaybeden, sonraki 11 maçında 9 galibiyet, 2 beraberlikle çok iyi bir seri bulan yeşil siyahlılarda, Giresunspor maçında sakatlık yaşayan Beridze’nin yerine, oyuna girdiği her maç katkı sağlayan Barış Alıcı’nın forma giymesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Geçtiğimiz hafta Giresun’dan rahat bir galibiyet ile dönen ve Eyüpspor’u 4 puan geriden 29 puanla ikinci sırada takip eden Kocaelispor’un kalede Gökhan, savunmada Oğuz, Atila, Burak, Emir, önlerinde Yusuf Cihat, Yusuf Emre ya da Mert, sağda Candeias, solda Barış, forvete yakın bölgede Amaral, ileride ise Tanque 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor.

EN AZ 10 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR

Cuma mesaisindeki maç saat 20.00’de başlayacak ve mücadeleyi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç son olarak 5 Kasım’da Eyüp’ün sahasında Adanaspor’u 4-1 mağlup ettiği maçı da yönetmişti. Kocaelispor taraftarının da maça ilgi göstermesi bekleniyor. Çok sayıda yeşil siyahlı 12. adam işinden ve programından fedakarlık yaptı. Cuma maçını 10 binden fazla taraftarın yerinde izlemesi bekleniyor.

DİĞER MAÇLAR

Günün diğer maçında Adanaspor’un rakibi Çorum olacak. Yarın (Cumartesi) Keçiörengücü’nün Sakarya olacak. Bandırma ise Tuzla deplasmanına çıkacak. Bu iki maç 13.30’da başlayacak. 16.00’da Boluspor lideri Eyüp ile sahasında karşılaşacak. 19.00’da Bodrumspor, Şanlıurfa deplasmanında ter dökecek. Pazar günü ise 13.30’da Manisa’nın rakibi Altay olacak, 16.00’da Erzurum, Gençlerbirliği’ni ağırlayacak ve haftanın son maçında Göztepe, Giresun karşısında 3 puan mücadelesi verecek.