Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün halka arz var mı 19 Ekim? Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Vera Konsept hala arz kaç lot verir?

Yatırımcılar ve borsa takipçileri,

Yatırımcılar ve borsa takipçileri, Ekim ayında halka arz olacak şirketleri merakla bekliyor. SPK’nın hangi halka arz başvurularını onayladığı, bu konuda ilgili şirketlerin duyuruları ve borsa gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki, 19 Ekim’de halka arz var mı? 16-20 Ekim haftasında halka arzı gerçekleşecek şirketler hangileri?

Bugün Halka Arz Var mı?

Geçtiğimiz haftalarda halka arz sürecini başlatan TAB Gıda ve Vera Konsept, yatırımcılardan talep toplamaya devam ediyor. Ancak, 19 Ekim haftasında halka arza açılacak yeni bir şirketin duyurusu henüz yapılmadı.

Vera Konsept GYO Halka Arz Detayları

Vera Konsept GYO’nun halka arz süreci yoğun ilgi görüyor. Eğer halka arza 1.7 milyon katılım olursa yatırımcıya yaklaşık 23 lot (362 TL), 2.1 milyon katılım olursa yaklaşık 19 lot (299 TL) ve 2.5 milyon katılım olursa yaklaşık 15 lot (236 TL) verilmesi planlanıyor. Vera’nın halka arzında kişi başına düşecek lot sayısı, katılım sayısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Vera’nın Halka Arzı İslami Kriterlere Uygun mu?

Vera Konsept GYO, 19-20 Ekim tarihlerinde talep toplamaya devam edecek. Şirketin halka arzı, İslami kriterlere uygun olarak işlem görmesi bekleniyor. Bu kapsamda, İslami hassasiyetleri olan yatırımcılar için Vera Konsept GYO’nun halka arzına katılmak uygun görülüyor.

Yatırımcıların ve borsa takipçilerinin Ekim ayı halka arzlarıyla ilgili sorularının yanıtlarını bulabileceği bu haberimizde, önemli bilgilere ulaşabilirsiniz.