Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün iptal edilen uçuşlar hangileri? İstanbul uçak seferleri iptal mi oldu? Pegasus ve THY iptal olan seferler listesi 19 kasım

İstanbul’da etkili olan yoğun

İstanbul’da etkili olan yoğun yağış ve fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Hava Yolları, 18-19 Kasım tarihlerinde planlanan toplam 236 seferini iptal etti. İki havayolu şirketi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolcularını etkileyen iptal kararını resmi internet siteleri üzerinden duyurdu.

THY, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan planlanan 49 seferini bugün için iptal ettiğini açıklarken, yarın için de 105 seferini iptal ettiğini duyurdu. Böylece THY’nin toplam iptal edilen sefer sayısı 154’e ulaştı.

Pegasus Hava Yolları ise bugün için Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 44 seferini, yarın için ise İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkışlı 38 seferini olmak üzere toplam 82 seferini iptal ettiğini açıkladı.

İptal edilen seferlerle ilgili detaylı bilgiler ve güncel durum, THY ve Pegasus’un resmi internet siteleri üzerinden takip edilebilecek. Yolcular, bilet değişikliği veya iptali için ilgili havayolu şirketlerinin mobil uygulamalarını veya internet sitelerini kullanabilecek. Hava durumundaki gelişmelere bağlı olarak iptal sayılarında artış olabileceği belirtilirken, yolcuların güncel duyuruları takip etmeleri öneriliyor.

THY İPTAL OLAN SEFERLER 19 KASIM

SABİHA GÖKÇEN UÇUŞ BİLGİ EKRANI

İSTANBUL HAVALİMANI GİDEN UÇUŞLAR

İSTANBUL HAVALİMANI GELEN UÇUŞLAR