Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Kabine Toplantısı Var Mı? 4 Mart Pazartesi Bugün Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak? 4 Mart 2024 Kabine Toplantısı Gündemi

Mart ayına girişle birlikte çok sayıda vatandaş Kabine Toplantısı sorgusu yapmaya koyuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak olan Kabine Toplantısı bugün var mı merak edildi. Peki, kabine ne zaman toplanacak? Mart ayı kabine toplantısı ne zaman? İşte yanıtı..

Mart ayına girişle birlikte

4 Mart Pazartesi gününün gelişiyle tüm gözler Mart ayının ilk Kabine Toplantısına çevrildi. Milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşen bugün kabine toplantısı var mı sorgusu yapılmaya başladı. 4 Mart Pazartesi tarihinde kabine ne zaman toplanacak araştırıldı. Beklenen açıklama geldi. Peki, kabine toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak? Mart ayı kabine toplantısı ne zaman? İşte merak edilenler ve Cumhurbaşkanı programı..

4 MART BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI? SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün yapılacak. 4 Mart 2024 Pazartesi günü Beştepe’de toplanacak olan kabine maddeleri belli oldu. Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı’nda Ramazan ayı öncesi ana gündem et fiyatlarındaki son durum ve yaklaşan yerel seçim süreci olacak.

4 MART 2024 KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe’de yapılacak. 11 Mart 2024 Pazartesi günü 1. günü olan Ramazan ayı öncesinde toplantının ana gündem maddeleri gıda ve et fiyatlarındaki son durum olacak. Öte yandan 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim süreci ile iç ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak. Çok sayıda adayın dört gözle beklediği öğretmen atamaları Kabine’de görüşülecek. F-16 tedarikinde gelinen son aşama masaya yatırılacak.