Bugün kargolar açık mı? 30 Ekim kargolar açık mı, kapalı mı?

Bugün kargolar açık mı? 30 Ekim kargolar açık mı, kapalı mı?

Son günlerin en çok araştırılan konusu kargo firmalarının 30 Ekim'de açık olup olmadığı oldu. Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle birçok sektörde değişiklikler yaşanırken, kargoların durumu merak ediliyor. Peki, 30 Ekim Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu? İşte detaylar...

Cumhuriyet'in 100. Yılı ve Okulların Tatil Edilmesi

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki okulların 30 Ekim Pazartesi günü tatil edilmesi kararı alındı. Bu kararı duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin coşkusunu paylaşarak, "Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okullarımızın 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı duyuruyorum" ifadelerini kullandı.

30 Ekim'de Kargolar Çalışıyor!

Kargo firmaları, 30 Ekim Pazartesi günü hizmet vermeye devam ediyor. Bu nedenle kargonuzu göndermek veya teslim almak için kargo şubelerine gidebilirsiniz.

Kargo Mesai Saatleri ve PTT'nin Durumu

Kargo firmalarının çalışma saatleri şirketlere göre değişkenlik gösterebiliyor. Özellikle PTT şubelerinin çalışma saatleri şu şekildedir: Sabah 8.30-12.30 saatleri arasında hizmet veren PTT şubeleri, 12.30-13.30 saatleri arasında 1 saatlik mola veriyor. PTT şubeleri genellikle Cumartesi günleri kapalıdır. Ancak Merkez PTT şubeleri açık olup, sadece belirli bölgelerdeki şubeler saat 13.30'a kadar hizmet veriyor.

30 Ekim'de kargo firmalarının açık olduğunu belirtelim. Özellikle Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında alınan tatil kararlarına rağmen kargolar hizmet vermeye devam ediyor. Bu önemli bilgiyi dikkate alarak, kargo işlemlerinizi planlayabilirsiniz.