Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Kimin Maçı Var? 9 Aralık Hangi Maçlar Var? Bugün Hangi Maç Var? 9 Aralık Maç Programı

9 Aralık maç programı futbolseverlerin gündeminde ilk sıraya yerleşti. Yoğun geçen hafta içi mesaisinin ardından hafta sonu tatiline geçiş yapan vatandaşlar günün maçlarını takibe başladı. Hem Türk hem de yabancı takımların maçlarını takip eden sporseverler bugün kimin maçı var sorguladı. 9 Aralık hangi maçlar var belli oldu. İşte 9 Aralık Cumartesi maç programı..

9 Aralık maç programı futbolseverlerin

Spor tutkunlarının en merak ettiği konu başlığı bugün kimin maçı var oldu. 9 Aralık Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalar masaya yatırıldı. Futbol tutkunları günün maç programını incelemeye koyuldu. Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi, milli maçlar ve yabancı liglerde hangi maçların oynanacağı merak konusu oldu. Bugün hangi maç var merak eden futbolseverler araştırmaları hızlandırdı. 9 Aralık Cumartesi gününe girişle birlikte oldukça önemli olan karşılaşmalar listelendi. 9 Aralık Cumartesi günü ilk sıraya yerleşen Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşması saat kaçta, hangi kanalda araştırıldı. Stat bilgisinden hakem hatalarına, penaltılardan kırmızı kartlara kadar çok sayıda skoru takip eden futbolseverler için son liste geldi. Bugün hangi maç var, 9 Aralık hangi maçlar var sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. İşte 9 Aralık maç programı..

BUGÜN KİMİN MAÇI VAR?

Futbol severlerin beklediği gün geldi. 9 Aralık Cumartesi günü hangi maçlar var araştıran sporseverlerin ilk incelemesi Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşması ile oldu. 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak olan Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşması bilgileri araştırılmaya başladı. Bugün kimin maçı var merak edem vatandaşlara son liste geldi. Futbol tutkunlarının dört gözle beklediği fikstür belli oldu. 9 Aralık 2023 maçları tek tek listelendi. Futbol tutkunları için coşkulu gün  başladı. Bugün oynanacak çeşitli futbol müsabakaları sporseverleri ekran başına kilitlemek üzere geldi. İşte 9 Aralık 2023 maç programı..

9 ARALIK MAÇ PROGRAMI

19:00 Beşiktaş – Fenerbahçe

18:00 Manchester United – Bournemouth

20:30 Aston Villa – Arsenal

17:30 Eintracht Frankfurt – Bayern Münih

20:30 Borussia Dortmund – Leipzig