Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Kızıl Goncalar Var Mı? 22 Ocak 2024 Kızıl Goncalar Bu Akşam Var Mı? Kızıl Goncalar Ne Zaman? Kızıl Goncalar 3. Bölüm

2. bölüm ardından tarikat ve cemaatlerin hedefi olan Kızıl Goncalar bu akşam var mı merak edildi. 22 Ocak Pazartesi günü ekrana gelmesi beklenen Kızıl Goncalar hangi gün araştırıldı. Fox TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar 3. bölüm beklenmeye başladı. Peki, Kızıl Goncalar bu akşam var mı? İşte yanıtı..

2. bölüm ardından tarikat

Özcan Deniz ile Özgü Namal dizisi Kızıl Goncalar yeni bölüm beklenmeye başladı. Ekrana gelen ilk 2 bölümün ardından yayın durdurma cezası alan Kızıl Goncalar cemaat ve tarikatların hedefi oldu. Dizide Faniler Tarikatının anlatılışı ardından izleyenleri şoke eden sahneler yayınlandı. Kızıl Goncalar RTÜK kararı uygulandı ve pazartesi günleri yayınlanan Kızıl Goncalar 3. bölüm beklenmeye başladı. İzleyiciler nefeslerini tutup beklediği Kızıl Goncalar 22 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak mı belli oldu. Peki, Kızıl Goncalar ne zaman? Kızıl Goncalar bu akşam var mı? İşte Kızıl Goncalar 3 bölüm izle ekranı..

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM VAR MI?

Kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi isimlerin yer aldığı Fox TV yapımı Kızıl Goncalar yeni bölüm beklenmeye başladı. Kızıl Goncalar hangi gün merak eden izleyiciler 2 haftalık durdurma cezası ardından yeni bölüme odaklandı. RTÜK’ten 2 hafta yayın durdurma ve 9 milyon TL para cezası alan Kızıl Goncalar dizisi bu akşam var mı belli oldu. Hemen belirtelim ki Kızıl Goncalar 3. bölüm 22 Ocak Pazartesi günü saat 20.00 olduğunda yayına girecek.

KIZIL GONCALAR NE ZAMAN?

Kızıl Goncalar 3. bölümde Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir. Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir. Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır. Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.