Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Okul Var Mı? 25 Aralık Bugün Okul Tatil Mi? Bu Pazartesi Okullar Tatil Mi? Hangi İllerde Okullar Tatil Son Dakika

25 Aralık Pazartesi günü tatil haberleri peş peşe geldi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün okul var mı sorusu gündeme geldi. Milyonlarca öğrenci ve veli hangi illerde okullar tatil son dakika haberine göz gezdirdi. Peki, bugün okul var mı? 25 Aralık Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi? İşte tatil olan iller son dakika..

25 Aralık Pazartesi günü

Milyonlarca öğrenci ve veli bugün okul var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. 25 Aralık Pazartesi gününün en çok araştırılan kurumu Milli Eğitim Bakanlığı oldu. 25 Aralık 2023 Pazartesi günü haftanın ilk günü tatil olan iller son dakika belli oldu. Ulaşım güçlüğü ve kar yağışının etkili olduğu hangi illerde okullar tatil son dakika incelendi. Öğrenciler İstanbul’da okullar tatil mi, bugün okullar tatil mi, bu pazartesi okullar tatil mi, Sivas’da okullar tatil mi, bugün tatil mi sorularına yanıt aradı. Beklenen açıklamalar peş peşe geldi. Okullar tatil mi belli oldu. Peki, 25 Aralık okullar tatil mi Van? İşte okulların tatil olduğu iller..

25 ARALIK ARDAHAN KAR TATİLİ 

Ardahan’da olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar pazartesi günü tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığı belirtildi. Ulaşımın aksaması dolayısıyla tüm okulların yarın (pazartesi) tatil edildiği belirtilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ERZURUM BUGÜN OKUL VAR MI?

Erzurum Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle kent genelinde 25 Aralık Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde devam eden yoğun kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Aziziye, Palandöken, Çat, Tekman, Karayazı, Hınıs, Aşkale, İspir ve Pasinler ve Yakutiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

KARS’TA OKULLAR TATİL Mİ?

Kars kent genelinde olumsuz hava koşulları etkili olmaya başladı. Bu nedenle 25 Aralık Pazartesi okullar tatil edildi. Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, soğuk hava koşulları nedeniyle olası buzlanma riskine karşı tüm okulların 1 günlük tatil edildiği söylendi.

ERZİNCAN BUGÜN OKUL TATİL

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde etkili olmaya devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil kararı alındı. Refahiye Kaymakamlığı etkili olan kar yağışı, gece oluşabilecek buzlanma riski ile 25 Aralık Pazartesi ilçe genelinde eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi.

BİNGÖL KAR TATİLİ 

Bingöl okul tatil haberi geldi. Karlıova, Kiğı, Yedisu ve Adaklı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada Bingöl’ün 4 ilçesinde kar yağışının etkisini sürdürdüğü açıklandı.

OKULLAR TATİL Mİ VAN?

Okullar tatil mi Van sorusunun yanıtı geldi. Van’da olumsuz hava koşulları ardından Çaldıran ilçesindeki tüm okullarda, Muradiye, Çatak ve Özalp ilçelerinde de taşıma kapsamındaki okullarda 25 Aralık Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Çaldıran ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullar ile diğer eğitim kurumların tatil edildiği duyuruldu.