Bugün okullar tatil mi? 31 Ekim Salı okul var mı? MEB okullarla ilgili son durum nedir?

Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim'in ertesi günü okulların tatil edildiğini duyurmuştu. Binlerce öğrenci ve veli ise ''31 Ekim okullar açık mı, tatil mi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, bugün (31 Ekim) okullar tatil mi edildi?

Bugün okullar tatil mi? 31 Ekim Salı okul var mı? MEB okullarla ilgili son durum nedir?

Okullara bir gün ara verilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğencilerine tatil haberini duyurmuştu. 30 Ekim Pazartesi sıralarında olmayan öğrencilerin gözü 31 Ekim Salı gününe çevrildi! İşte, son durum... Okullara bir gün ara verilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğencilerine tatil haberini duyurmuştu. 30 Ekim Pazartesi sıralarında olmayan öğrencilerin gözü 31 Ekim Salı gününe çevrildi! İşte, son durum...

BUGÜN (31 EKİM) OKULLAR TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bu sene Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımızı bildirerek bu nedenle de 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı. Buna bağlı olarak da 31 Ekim Salı günü öğrenciler okullarına kaldıkları yerden devam edecek. Konu hakkında MEB'den bir açıklama gelmesi durumunda haberde yer alıyor olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ