Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA: 22 Mart Bugün Okul Var Mı? Bugün Okullar Tatil Mi Ankara? Hakkari, Sivas, Ankara Bugün Okullar Tatil Mi?

22 Mart Cuma günü öğrenci gündemi okul tatilleri oldu. İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ardından milyonlarca öğrenci 22 Mart okullar tatil mi 2024 sorgusu yapmaya başladı. Başkenti vuran yoğun kar yağışı sonrası bugün okullar tatil mi Ankara sorusuna yanıt arandı. Peki, Hakkari, Sivas ve Ankara’da bugün okullar tatil mi? İşte yanıtı..

22 Mart Cuma günü

Milyonlarca öğrenci ve velinin yeni gün araştırmaları bugün okullar tatil mi Ankara sorgusuyla başladı. 22 Mart Cuma günü haftanın son okul gününe start veren öğrenciler valiliklerden gelecek açıklamalara odaklandı. İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışı ardından 22 Mart bugün okul var mı sorusuna yanıt arandı. Sabahın ilk ışıklarıyla arama motorlarında 22 Mart okullar tatil mi 2024, okullar bugün tatil mi sorularına yanıt arandı. Beklenen açıklama geldi. Peki, Ankara bugün okullar tatil mi? İşte merak edilenler..

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA

22 Mart Cuma günü bugün okullar tatil mi son dakika araştıran öğrenci ve veliler için hemen söyleyelim ki Ankara’da okullar tatil değil. Ankara il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı vatandaşları meraklandırdı. 22 Mart Cuma günü haftanın son okul gününe başlayan öğrenciler kar yağışıyla birlikte tatil sorgusu yaptı. Ancak valilikten Ankara kar tatili haberi gelmedi. Bu nedenle bugün Ankara’da ilk ve orta dereceli okullarda örgün eğitim kesintisiz devam edecek.

22 MART OKULLAR TATİL Mİ 2024?

22 Mart kar tatili haberi Hakkari Valiliği’nden geldi. Yapılan açıklamada 22 Mart Cuma günü kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğu açıklandı. Hakkari Valiliği bilgilendirmesinde, “İlimiz genelinde iki gündür devam eden yağışlardan bölgesel olarak kar ve yağmurdan dolayı, sel riski başta olmak üzere çığ, taşkın gibi diğer hususlar göz önünde tutularak 22 Mart 2024 Cuma günü ilimiz genelinde yükseköğretim kurumları hariç tüm okul öncesi eğitimi veren Kreş, Anaokulu, İlk ve Orta dereceli eğitim kurumları, ile özel eğitim kursları, halk eğitim merkezleri, rehberlik ve araştırma merkezlerindeki eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerde söz konusu tarihte idari izinli sayılacaklardır” denildi. Sivas kar tatili haberi 22 Mart Cuma günü geldi. Akınlar ilçesinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime bir gün ara verildi.