Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Yağmur Yağacak Mı? 26 Aralık Bugün Hava Yağmurlu Mu? 26 Aralık 2023 Bugünkü Hava Durumu BÖLGE TAM LİSTE

Kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği bugün yağmur yağacak mı merak konusu oldu. Yurdun değişik noktalarında yaşam süren vatandaşlar bugün hava yağmurlu mu araştırmaya başladı. 26 Aralık Salı bugün hava durumu nasıl olacak belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı. Peki, bugün hava kaç derece? Bugün yağmur var mı? İşte 26 Aralık Salı bugün hava durumu..

Kış mevsiminin etkisini iyice

Meteoroloji Genel Müdürlüğü flaş duyuru geldi. 26 Aralık Salı günü havanın nasıl olacağını merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Ardahan’dan Kars’a, Şanlıurfa’dan İstanbul’a dek birçok farklı noktadaki vatandaş bugünkü hava durumu raporuna göz gezdirdi. Rize’nin doğu ilçeleri ve Artvin çevrelerinde yağmur ve sağanak etkili olurken Artvin’in yüksek kesimleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı başladı. Diğer yerlerde ise az bulutlu ve açık hava hakim olacak. Peki, bugün hava yağmurlu mu? Bugün hava kaç derece? 26 Aralık 2023 Salı bugün yağmur yağacak mı? İşte merak edilen 26 Aralık Salı bugün hava durumu..

BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Haftanın ikinci iş gününe başlayan milyonlarca vatandaş gözlerini gökyüzüne çevirdi. Günün nasıl geçeceğini merak eden vatandaşlar bugün yağmur var mı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) gelen son açıklamada illerin teslim olduğu yağmur ve kar yağışı belli oldu. Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olduğu 26 Aralık Salı günü Balıkesir’in batı kesimleri, İzmir’in kuzey ve batı ilçeleri, Rize’nin doğu ilçeleri ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığının Karadeniz’de 3 ile 7 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı düşünülmüyor. Rüzgarın Marmara’da yer yer kuvvetli eseceği söyleniyor. Yurdun en yüksek noktalarından olan Artvin ile Ardahan’da ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı günler başladı. Peki, diğer noktalarda bugün hava nasıl? İşte son durum.

26 ARALIK 2023 SALI BUGÜN HAVA DURUMU

MARMARA: Gece saatlerinden itibaren Balıkesir’in batı kesimlerinde yerel sağanak yağış etkili olacak. 26 Aralık Salı sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis olacak.

EGE: Gece saatlerinden itibaren İzmir’in kuzey ve batı ilçelerinde yerel sağanak yağış görülecek.

AKDENİZ: Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis etkili olacak.

İÇ ANADOLU: Bölgenin kuzeydoğusunda parçalı bulutlu hava hakim olacak.

BATI KARADENİZ: Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görülecek.

ORTA-DOĞU KARADENİZ: Artvin çevreleri ile Rize’nin doğusunda kuvvetli sağanak yağış görülecek. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar kuvvetini gösterecek.

DOĞU ANADOLU: Ardahan çevrelerinde kar yağışlı hava etkili olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis var.