Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugüne nasip oldu

Kocaelispor’un yeni kalecisi Enes Sarı kendisini 3 yıllığına yeşil siyahlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kocaelispor’un yeni kalecisi Enes

Enes imza töreninde şu şekilde konuştu: Başkanımıza hakkımda söyledikleri için teşekkür ederim. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa’da bazı sorunlar yaşadım. O süreçte Kocaelispor’a gelme planlarımız vardı, bugüne nasip oldu. Gelmeden önce birkaç ağabeyimden bilgi aldım. Nasıl bir camiaya geldiğimin farkındayım. Kocaelispor’un uzun yıllar emektarı olurum inşallah. 

REKABET GÜÇLENDİRİR

Rekabet futboldan ziyade tüm işlerde var. Rekabet insanları güçlendirir, benim işime gelir. Oynasam da oynamasam da beni geliştirir. Harun ağabey buradaymış, Gökhan ağabey buradaymış konusundan ziyade sisteme nasıl dahil olurum, takıma, oyuna ne kadar katarım ona bakarım. 

AHLAKSIZLIK OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM

Geçen yıl şu şekilde geçti. Kasımpaşa’da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Transferin bitimine 1 gün kala önümüze sözleşme koydular “Ya imzalarsın ya da boşta kalırsın” dediler. Bunu ahlaksızlık olarak değerlendirdim. Bir futbolcunun emeklerinin bu kadar çalınmasını kabul edemiyorum. O kulüpte 10 yılım geçti ama anladım ki yılların, emeğin bir değeri yok. Devre arasında başkanımızla iletişimdeydik. Dediğim gibi nasip imzamız bugüne nasip oldu. Erdem ÖVÜÇ