BUKET AYDIN KREDİ KARTI OLAYI NEDİR: Gazeteci Buket Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Buket Aydın Saati Değeri

Gazeteci Şaban Sevinç ile canlı yayında yaşadığı tartışma ardından sosyal medyanın en çok konuşulan ismi Buket Aydın oldu. Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın canlı yayını terk etti. Peki, Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

BUKET AYDIN KREDİ KARTI OLAYI NEDİR: Gazeteci Buket Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Buket Aydın Saati Değeri

Gündemin en çok konuşulan ismi bir dönem Kanal D spikeri olan Buket Aydın oldu. Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ile Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın arasında yaşanan canlı yayın tartışmasında Buket Aydın stüdyoyu terk etti. Olayın ardından ekran başındaki izleyiciler Buket Aydın kimdir araştırmasına başladı. Peki, Buket Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Buket Aydın kredi kartı olayı nedir? İşte merak edilenler..

BUKET AYDIN KREDİ KARTI OLAYI NEDİR?

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın, kredi kartıyla saat almaya benzemiyor bu" deyince Buket Aydın, "Ben kredi kartıyla saat almadım" dedi. Şaban Sevinç, "Sana demiyorum" dedi. "Kime diyorsun? Görüyorsunuz değil mi yaptığı şeyi? Twitter'da sürekli kredi kartı üzerinden, saat üzerinden gündem yapılmaya çalışılan benim. Sana kim yazıyor 50 saattir o mesajları Şaban Sevinç? Seni kim böyle yönlendiriyor? Şov yapma. Haddini bil. Bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan, ben bu yayını terk ediyorum. Ben bu kadar rezil, seviyesiz bir kişiyle yayına devam etmem" diyerek yayını terk etti" deyip yayını terk etti. Haber sunuculuğu yaptığı dönemde saatiyle gündem olan Buket Aydın saatinin 2,5 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilmişti.

BUKET AYDIN KREDİ KARTI OLAYI NEDİR: Gazeteci Buket Aydın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Buket Aydın Saati Değeri - Resim : 1

BUKET AYDIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1985 doğumlu olan Buket Aydın Bursa doğumlu. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Buket Aydın aynı okulda ve aynı bölüme yüksek lisans yaptı. Devamında sunuculuk ve spikerlik eğitimi alan Buket Aydın spikerlik hayatına adım attı. Özel bir radyoda spiker olan Buket Aydın televizyona geçti. Kanaltürk, TRT Türk, NTV kanallarında çalıştı. Gece Bülteni Kuşağı'nı sunan Buket Aydın Kanal D Ana Haber Bülteni sundu. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak çalışan Buket Aydın şimdilerde Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışıyor.

BUKET AYDIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur