Buket Kaya kimdir, öldü mü? Milli Sporcu Buket Kaya trafik kazası mı geçirdi?

Buket Kaya kimdir, öldü mü? Milli Sporcu Buket Kaya trafik kazası mı geçirdi?

Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı kick boksçulardan Buket Kaya, Kayseri - Malatya kara yolu Nalçık Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazayla ilgili detaylar, spor camiasını yasa boğdu.

Kazanın detaylarına göre, R.Ö. kontrolündeki otomobil, patates taşıyan K.Ö.'nün kullandığı tır'a arkadan çarparken orta refüje savruldu. Kazanın şiddeti ve oluşan manzara, bölgedeki diğer sürücüleri dehşete düşürdü. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, milli sporcu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Buket Kaya kimdir, öldü mü? Milli Sporcu Buket Kaya trafik kazası mı geçirdi? - Resim : 1

Buket Kaya'nın vefatı, spor camiasını derinden sarstı. Milli sporcunun başarılı kariyeri ve genç yaşta kaybedilmesi, tüm sevenlerini yasa boğdu. Kayseri Spor A.Ş. tarafından yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya'nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Buket Kaya'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Buket Kaya'nın vefatıyla ilgili soruşturma devam ederken, kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili incelemeler sürüyor.

Buket Kaya kimdir, öldü mü? Milli Sporcu Buket Kaya trafik kazası mı geçirdi? - Resim : 2