Bülent Sarı ile Özgür Özel arasında neler yaşandı? “İstifa edecek” iddiaları doğru mu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı arasında neler yaşandı? Dünden bu yana CHP kulisleri kaynıyor.

Bülent Sarı ile Özgür Özel arasında neler yaşandı? “İstifa edecek” iddiaları doğru mu?

CHP’de belediye başkan aday belirleme süreci oldukça sıkıntılı geçiyor. Genel Başkan Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşanan gerginlikler neticesinde bugün MYK’de açıklanacak belediye başkan adaylarının duyurusu ertelenmişti.

GÖRÜŞMEDEN GERİ DÖNDÜ

CHP’den dünden bu yana konuşulan konulardan biri de CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ile Genel Başkan Özgür Özel’in arasında yaşandığı iddia edilen gerginlik. İddialara göre, İl Başkanı Bülent Sarı, Genel Başkan Özgür Özel ile görüşmek için genel merkeze gitti. Ancak İl Başkanı Sarı, çok fazla beklediği için görüşmeyi yapmadan binadan ayrılarak kente geri döndü.

İSTİFA VE GÖREVDEN ALINACAK İDDİALARI

Daha sonra Genel Başkan Özgür Özel, Bülent Sarı’nın nerede olduğunu Milletvekili Harun Yıldızlı’ya sordu. Sarı’nın gittiğini öğrenen Özgür Özel’in de duruma tepki gösterdiği iddia edildi. İşte bu hadisenin ardından Bülent Sarı’yla ilgili, “İstifa edecek” ve “Görevden alınacak” şeklinde söylentiler yayılmaya başladı. İl Başkanı Bülent Sarı, Nokta Gazetesine konuşarak yaşananları anlattı.

GÖRÜŞEMEDİM, DOĞRU

İl Başkanı Bülent Sarı, “Benim genel başkanımız Özgür Özel ile hukukum çok eskiye dayanır. Aramızda bir abi-kardeş ilişkisi var. Evet, ben kendisiyle görüşecektim. Görüşemedim, geri döndüm. Bu doğru. Fakat nedenleri farklı.

KÖTÜ BİR SÖZ YOK

Genel başkanımız Özgür Özel’in tarafımıza sarf ettiği kötü bir söz de yok. İstifa edeceğim yönünde bir beyanım da yok. Görevden alınacağımla ilgili bir mesele de yok. Yok sorun olmuş da yok görevden alınacakmışım da…

2 SAAT ÖNCE GÖRÜŞTÜK

Daha 2 saat önce Genel Başkanımız Özgür Özel ile telefonda görüştüm. Ben yine kendisiyle görüşürüm. Bugün gider görüşürüm, yarın gider görüşürüm. Telefonla görüşürüm. Benlik hiçbir sıkıntı yok. Bu olayı bu şekle nasıl soktular, kim soktu onu da anlamış değilim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ