Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı: İyi ki CHP var

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101.yılı dolayısıyla bir basın açıklaması yayımladı. Sarı açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi bu milletin bağrından çıkmış 101 yıllık bir çınardır. Bu çınarın bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var” sözlerine yer verdi.

CHP İl Başkanı Bülent

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101’inci yılı sebebiyle CHP İl Başkanı Bülent Sarı bir basın açıklaması yayımladı. Sarı açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Millî mücadelenin ve milli zaferin partisi olan Cumhuriyet Halk Partimiz 101 yaşında. Yedi düvele karşı verilen Kurtuluş Savaşı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk cemiyetleri bir çatı altında toplayarak büyük milletimizi bir yumruk haline getirdi. Atatürk’ün önderliğinde Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti, 9 Eylül 1923 tarihinde Türkiye’nin ilk siyasi partisi oldu. Sonrasında adı Cumhuriyet Halk Partisi olan partimiz 101 yıldır Cumhuriyet ilke ve değerlerini müdafaa etmektedir.

“101 YILDIR AYNI SÖZÜ HAYKIRIYORUZ!”

Cumhuriyet kadar köklü tarihimizle cumhuriyetimizin değerlerini 6 oklu bayrağımızda kıvançla taşımaktayız. Cumhuriyetimizin temel taşları Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devrimcilik ve Devletçilik ilkelerine sıkı sıkıya bağlıyız. Kılıçlarımız, yumruklarımız ve kimsenin susturamayacağı fikrimiz ve dilimizle 101 yıldır aynı sözü haykırıyoruz; “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz.” Kim bu şiar ile kavgaya tutuşursa çıktığı yolun sonu onun felaketidir.

“BU ÇINARIN PARÇASI OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”

İç ve dış düşmanların Cumhuriyet değer ve ilkelerine saldırma ihtimali daima aklımızdadır. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir neferi korkusuzca bu ihtimalle savaşacak. Cumhuriyet Halk Partisi bu milletin bağrından çıkmış 101 yıllık bir çınardır. Bu çınarın bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. Başta Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Genel Başkanlarımıza ve bu partiye emek veren yol arkadaşlarımızı şükran ve minnetlerimi sunarım. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisi var.”