Bülent Sarı: Raporları genel merkeze sunacağız

Yerel seçim süreci kapsamında şehrimizde görevlendirilen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer CHP İl Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi. Açıklamada konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Hazırlanan raporları genel merkeze sunarak yol haritası çizeceğiz” dedi.

Bülent Sarı: Raporları genel merkeze sunacağız

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci için ilimizde görevlendirilen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer CHP İl başkanlığına gelerek basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında partililer de hazır bulundu.

“HAFTASONU BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK”

Programda ilk konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Hafta sonu milletvekillerimiz bizimle birlikte olacak. Bugün belediye başkan aday adaylarımızla, örgütümüzle ve geçmiş dönem yöneticilerimizle bir araya gelecekler. Adaylarımızı nasıl belirleriz konusuna eğilecekler. Adaylarımızla görüşerek rapor hazırlayacaklar.

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ…”

Raporları Genel Merkez’e sunarak yol haritası çizeceğiz. Hedefimiz en doğru adayları belirlemek. En büyük hedefimiz Büyükşehir Belediyesi’ni almak. Ve ilçe belediyelerimizi artırmak. 2019’da Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti’deydi. Bu dönem kendi adaylarımız olacak.

“20 YILDIR HİÇBİR ÇALIŞMA YOK”

CHP’nin geçmişte Kocaeli’ye verdiği kazanımları tekrar Kocaeli’ye kazandıracağız. Kocaeli, çok ciddi şekilde geriye gitti. Hala CHP’nin hizmetlerinden faydalanıyoruz. 20 yılda hiçbir çalışma yok. Kocaeli ileri gidecekken geriye gitmiştir. Kocaeli’yi, tekrar eski günlerine kavuşturmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Adaylaşma çalışmalarımızı bugün itibariyle başlatıyoruz” dedi.