Bülent Sarı sitem etti! “Biz böyle mi seçim kazanacağız”

Suların durulmadığı CHP Kocaeli İl Kongresinde konuşan CHP İl Başkan Adayı Bülent Sarı, “Ben bunu hak etmedim” diyerek “Bu duruma geldik. Biz böyle mi seçim kazanacağız” diye sitem etti.

Bülent Sarı sitem etti! “Biz böyle mi seçim kazanacağız”

Liste krizinin çıktığı ve büyük anlaşmazlıklarının olduğu CHP Kocaeli İl Kongresi'nde mevcut İl Başkanı ve İl Başkan adayı Bülent Sarı, kendisini destekleyen 11 ilçe başkanı ile birlikte kürsüye çıktı. “Böyle bir kongre hayal etmemiştim” diyerek konuşmasına başlayan Sarı, “Benim hayalim burada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmaktı. Benim başka hayalim yoktu. Baktık ki herkesin hırsı aklının üzerine çıkmış. Ben bu partiyi 5 yıldır hiç satmadım. Bunu hiç hak etmedim. Ben bu partiye 65 yılını vermiş bir adamın oğluyum. Onun gibi bu partide ölürüm. Benim sadece hedefim büyükşehir belediyesini kazanmak. Ben belediye başkanını yazmamışım. Açtı mı telefonumu yazayım.

BABAMIN MEZARINA KÜFÜR ETTİLER

Örgütüm, yalnız bıraktım mı sizi? Geçmiş dönem başkanlarım, hangi birinizi yalnız bıraktım? Ben babamın ölüsünü göremedim. Hastanedeydi ben Gebze’deydim. Ben bir delege için anama çocuğuma küfür yedim, Babamın mezarına küfür ettiler yine sustum. Geldiğimiz nokta ne? Hiçbirimiz olmayalım dedim. Ben bunu hak etmedim. Ben CHP İl Başkanlığı'nda çalıştım. Hiç kimseyi satmadım satmam da. Bu partide hep arkamda konuştular. Hep sustum. Yok Harun Özgür Yıldızlı’nın askeriymişim. Ben bu partimin askeriyim. Yapılanlar! 9 ay gecemi gündüzümü verdim işe gitmedim. Yine de bu partiye geldim. Bu yapılanlar olmadı. Haydar abi bu kentte en önemli göreve geldi. Herkes iyi ben kötüyüm. Onu yazamadım ya. Bu duruma geldik. Biz böyle mi seçim kazanacağız? Ben bu partide doğdum. Ben bu parti için emek verdim. Kimsenin kavgasına illet olmadım ve olmam” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ