Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı: Yüzler gülüyor, Körfez’i kazanacağız

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı Körfez’de ön seçim hakkında konuştu. Sarı ön seçimle ilgili, “Partililerimizin yüzleri gülüyor. Körfez’i kazanacağız” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Körfez adayının belirleneceği ön seçim heyecanı başladı. Sabah 10.30’da başlayan oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erecek. Körfez Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşen ön seçimde 2 bin 98 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

VEKİL BEKTAŞ YÖNETİYOR

Ön seçimde Bozkurt Uslu, Tayfun Balıkçı, Nurcan Kuşçu, Emirşah Torun ve Aynur Vergili yarışıyor. Ön seçimi CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş yönetiyor.

“YÜZLER GÜLÜYOR”

Ön seçim hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Üyelerimizin talepleri ile hem İzmit’te hem de Körfez de coşkulu bir katılım ile ön seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Partililerimizin yüzleri gülüyor.

“BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

İzmit’te de Körfez’de de aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Ön seçimin kazananı CHP olacak. İzmit tekrar sosyal demokrat yönetimine devam edecek. Körfez’i de kazanacağız. Büyükşehir için de çok çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…