Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı’dan ön seçim mesajı: Kazanan CHP olacak

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, pazar günü yapılacak ön seçim hakkında basın açıklaması yayınladı. Sarı, “Adaylar yarışsa da kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi PM toplantısında alınan karara göre Pazar günü İzmit ve Körfez’de ön seçim gerçekleşecek. Gerçekleşecek ön seçimle ilçelerin adayları belirlenecek. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ön seçim öncesi basın açıklaması yayınladı.

“İNANCIM TAMDIR”

Sarı yaptığı açıklamada, “Türkiye’de tabandan siyaset yapma kültürünü benimsemiş tek parti olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak 21 Ocak Pazar günü İzmit ve Körfez ilçelerimizde ön seçimle belediye başkan adaylarımızı belirleyeceğiz. Bu yarışın partimize vereceği moralle çıkacağımız yolu 31 Mart akşamı zaferle taçlandıracağımıza olan inancım tamdır. Atatürk’ün kurduğu parti olduğumuz bilincini unutmadan ön seçim bir demokrasi şöleni haline gelecektir.

“ADAYLARIN HEPSİ BU PARTİNİN EVLADI”

21 Ocak sabahı tüm İzmit ve Körfez’deki yol arkadaşlarımızı sandık başında oy vermeye davet ediyorum. Unutmayın ki yarışan adayların hepsi bu partinin evladıdır. Adaylar yarışsa da kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.”