Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı’dan Şahin Talus’a iddialı teklif: Sokaklara gel!

Gazetemize konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’dan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’a iddialı teklif, “O lafları klimalı salonlarda söylemesi kolay, gelsin sokakta söylesin.”

Gazetemize konuşan CHP Kocaeli

Dün gerçekleştirilen AK Parti Derince Danışma Kurulu toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Ana Muhalefet Partisi bir miting yapacakmış. Emek mitingi diyorlar. Onların bir genel başkanı vardı. Bay Bay Kemal. Ne demişti aldığımız belediyelerden kimse işten çıkarılmayacak dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 35 bin işçi işten atıldı. Emek mitingi yapmak kim? Siz kimsiniz?” ifadelerini kullanarak yarın Gebze’de düzenlenecek olan CHP’nin Emek mitingini eleştirmişti.

“EMEKLE BİR DERTLERİ YOK Kİ”

Bugün Şahin Talus’un iddialarına yanıt veren Bülent Sarı ise, Talus’un ve AK Parti’nin vatandaşlarla ilgili bir dertleri olmadığını, kullanılan ifadeleri ancak klimalı ortamlarda söyleyebileceklerini şu sözlerle belirtti, “Onların asgari ücretle, emekle bir dertleri yok ki, vatandaşla bir dertleri yok ki. Aynı lafları sokakta etsin bakalım? Bu sözleri danışma kurulunda kullanabilir ancak. Aynı sözleri esnafa, işçiye, öğrenciye desin…

“BERABER SOKAĞA ÇIKALIM”

Beraber sokağa çıkalım. Bunları söylesin, bir tane işçi hak versin alkışlayacağım onu. Varsa cesareti gelsin, bu kelimeleri söylesin… O lafları klimalı salonlarda söylemesi kolay, gelsin sokakta söylesin.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Gebze’de 2+1 70 m²
Sıradaki Haber Gebze’de 2+1 daire kelepir fiyata ihaleden satılık!