Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bunu yapan AK Partili ilçe başkanının aday gösterilme ihtimali dahi yok!

AK Parti’de belediye başkan aday adaylığını düşünen ilçe başkanları görevlerinden istifa etti. İstifa eden ilçe başkanlarının çok hassas olması gereken bir konu var

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti’de belediye başkan adaylığını düşünen ilçe başkanları görevlerinden istifa etti. Kocaeli’de 5 ilçe başkanı görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı. İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Çayırova İlçe Başkanı Server Günay ve Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, görevlerinden istifa ederek ilçelerinde belediye başkan aday adayı olacak.

OLUMSUZ BEYANDA BULUNAMAYACAKLAR

Görevlerinden istifa eden ilçe başkanlarının çok dikkat etmesi gereken bir husus var. Çünkü AK Parti Genel Merkezi, bu noktada tüm Türkiye’de ilçe başkanlarına çok kalın bir çizgi çekti. Her ne koşulda olursa olsun, aday adayı olan ilçe başkanları, mevcut AK Partili bir belediye başkanı hakkında herhangi bir olumsuz beyanda bulunmayacak.

TUTUM ÇOK KATI

Ne bir dost ortamında, ne herhangi bir programda aday adayı olan ilçe başkanlarından, mevcut belediye başkanları aleyhinde konuşmamaları istendi. Öyle ki; bu kritere dikkat etmeyen aday adaylarının, ne olursa olsun asla belediye başkan adayı olarak gösterilmeyeceği, bu konuda genel merkezin katı bir tutumda olacağı hatırlatıldı.